Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2011

Κοινό στρατιωτικό δόγμα Ελλάδας - Ισραήλ εναντίον Τουρκίας... Κάτι μας βρωμάει...

Ελλάδα και Ισραήλ θα αντιμετωπίσουν από κοινού την κρίση με τη Τουρκία. Και αυτό ισχύει και για το στρατιωτικό σκέλος της κρίσης. Αυτό ουσιαστικά συμφωνήθηκε μεταξύ Νετανιάχου-Παπανδρέου στην τηλεφωνική τους συνομιλία. Όπως αναφέρει από το Ισραήλ το Debkafiles οι δύο χώρες υπέγραψαν στρατιωτική-επιχειρησιακή συμφωνία, μόλις δύο εβδομάδες πριν.
Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να....
συγκληθεί 8μελής υπουργική ομάδα Ελλάδας-Ισραήλ που θα αναλάβει να διαχειριστεί την κρίση. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανέφερε τις μέχρι σήμερα κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Αναφέρθηκε σε αιφνίδια αύξηση πτήσεων κατά τις τελευταίες 48 ώρες πάνω από το Καστελόριζο.
“Η Αθήνα φοβάται μια τουρκική επίθεση στο νησί, με πληθυσμό 1.000 κατοίκων” , γράφουν οι Ισραηλινοί. “Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε οι Τούρκοι είναι ικανοί να κάνουν αιφνιδιαστικές επιθέσεις σε Ελληνικά νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές”, προσθέτουν.
Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν πλήρη συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών και οι Ισραηλινοί ζήτησαν τη χρήση ελληνικών βάσεων, αν χρειαστεί. Κι αυτό για να “απαντήσει σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης”! “Τόσο το Ισραήλ όσο και η Ελλάδα φαίνεται να ξέρουν καλύτερα ότι η τουρκική απειλή είναι πραγματική”, λένε οι Ισραηλινοί. (onalert)

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ.ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών