Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ("ΡΩΓΜΗ" ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ)  ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ...


Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας τελεί υπό κατάληψη από την Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη συμμετέχοντας στο πανελλαδικό συντονιστικό καταλήψεων, που φτάνει στις 280 σε όλη την Ελλάδα, στην προσπάθεια του να ανατρέψει το νέο νόμο πλαίσιο που ψηφίστηκε από την αντιδραστική συμμαχία της κυβέρνησης και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων.

Στο πλαίσιο της κατάληψης και συγκεκριμένα την Κυριακή ξημερώματα ο φοιτητής της Πληροφορικής Έκτορας Γαρίνης, προέβη σε φασιστική συμπεριφορά στην αυλή του Τμήματός μας. Συγκεκριμένα, προσπάθησε αρχικά να αφαιρέσει το πανό της κατάληψης, το οποίο βρίσκεται εκεί ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης του Τεχνών και απαιτούσε να ανέβει η Ελληνική σημαία η οποία επίσης αποφασίστηκε στην συνέλευση να μην υπάρχει στο κτήριο. Στη συνέχεια και παρά τις προσπάθειες φοιτητών να τον αποτρέψουν και να τον οδηγήσουν στη συνέλευση του τμήματος για να εκφράσει εκεί τις αντιθέσεις του σχετικά με τις αποφάσεις του συλλόγου , ο συγκεκριμένος φοιτητής προπηλάκισε τους φοιτητές ενώ ταυτόχρονα προέβη σε ένα φασιστικό εθνικιστικό παραλήρημα. Επιτέθηκε φραστικά σε μετανάστρια φοιτήτρια κάνοντας ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή της. Τέλος πριν φύγει, απείλησε συγκεκριμένα άτομα του φοιτητικού συλλόγου ότι θα ασκήσει σωματική βία πάνω τους , ακόμα και έξω από το πανεπιστήμιο.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι περιόδους σαν και αυτή (δηλαδή περιόδους κρίσης) η ιστορία μας έχει δείξει ότι τέτοιες φασιστικές ιδέες μπορούν να ανθίσουν. Εμείς δεν μασάμε ούτε από απειλές, ούτε από φασιστική προπαγάνδα. Πιστεύουμε ότι ενωμένοι οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, οι μετανάστες, όλα τα λαϊκά στρώματα μπορούμε να παλέψουμε και να μην τους δίνουμε χώρο ούτε στα πανεπιστήμια ούτε και πουθενά στην κοινωνία.

Για τον συγκεκριμένο φοιτητή, απαιτούμε την άμεση διαγραφή του από τον φοιτητικό σύλλογο και γενικότερα την καταδίκη αυτής της ενέργειας από όλους τους φοιτητές της πληροφορικής και των πανεπιστημίων. Ζητάμε την ουσιαστική απομόνωση τέτοιων ανθρώπων και τέτοιων πρακτικών από τα πανεπιστήμια.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ Ι.Π.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΙΑ ΑΠΛΥΤΟΙ... ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ... ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών