Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 30, 2011

Κι όμως.. Ένα πολιτικό κόμμα χειροκροτήθηκε την ημέρα της Εθνικής Επετείου...

Δείτε ποιό....


Φυσικά η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"...
Το μοναδικό ΕΘΝΙΚΟ κόμμα...

9 σχόλια:

  1. E ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ :-) Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ??? ΚΡΥΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΜΑΓΑΖΙΟΥ"... ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ... ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ (ΟΧΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΑΓΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε φτου και από την αρχή...
    Ρε Ανώνυμε..Όπως λένε και στα "φραγκολεβαντίνικα" stay to the fact..
    τι παρατηρείς; Τους χειροκρότησαν;Ναι...
    Όσο για τα υπόλοιπα που λες.. Τα υπόλοιπα κόμματα δηλαδή δεν "εκμεταλλεύονται" τους νέους μέσα από τις νεολαίες(αφισσοκολλητές,μοιράζουν φυλλάδια,χειροκροτητές κτλ..).Και με χειρίστου είδους τρόπο, καθώς δεν προσφέρουν ιδεολογική πλατφόρμα για να τους οδηγήσουν σε 'συνεισφορά', αλλά ανταλλάγματα κυρίως..Υλιστικό πρότυπο επομένως=Εκφυλισμός.
    Για το Χίτλερ τώρα...Σε διαβεβαιούμε ότι είναι ελάχιστοι πια στη "Χρυσή Αυγή", που κοιμούνται με σβάστιγκες και εικόνες του Χίτλερ πάνω από το κρεβάτι τους, ενώ δεν μοιράζονται φυλλάδια, ούτε βιβλία για τον Χίλτερ.
    Ο Χίτλερ καθίσταται ως πρότυπο και τιμάται ως φορέας μιας ιδεολογίας ή καλύτερα να το πούμε Κοσμοθεωρίας.. Του Εθνικοσοσιασλιασμού. Που ασπάζεται και η "Χρυσή Αυγή"..
    Αντιλαβού τώρα...;
    Δηλαδή οι εθνοπροδότες κομμουνιστές του Συ.Ρι.Ζα. και του ΚΚΕ που τιμούν τους Στάλιν, Λένιν, Τρόσκυ είναι προτιμότεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ κ.λ.π περηφανεύονται ότι είναι ανθέλληνες, εκ γενετής είναι προδότες ! Μήπως όμως ο ένας στηρίζει την ύπαρξη του άλλου για να υπάρχουν στο στημένο παιχνίδι? Ρωτάω ο αδαής! (?) «O Εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι είδος προς εξαγωγή »(αν δεν απατάμε το είπε κάποιος εκ των εμπνευστών του), στη «ΑΡΙΑ» φυλή ανήκει επίσης ο υπέρ «πατριώτης» πακιστανόφατσας (μια ζωή ανεπάγγελτος) ηγέτης της Χ.Α. (κάτοικος δήμου Πεύκης) ο οποίος τόλμησε και είπε «πουλημένο» τον Περίανδρο! (αντί να του παραδώσει την αρχηγία). Τώρα αν είναι λίγοι που ονειρεύονται αγκυλωτούς σταυρούς κ.λ.π ..άστο καλύτερα… (δεν λέω για τα απλά αγνά, παραμυθιασμένα παιδιά). Τώρα θα μου πεις που να πάνε , τι να κάνουνε όπως είναι το σύστημα (στο οποίο είναι κάργα γρανάζι και η Χ.Α.) είναι άλλο θέμα… 30€ το μπλουζάκι και στα ΙΜΙΑ, 30 άτομα στα Προπύλαια, βρωμερά (αλλοδαποί και αριστεροί,) στα ΙΜΙΑ -τελευταία φορά που πήγαμε- μας έκαναν να αλλάξουμε πορεία και αντί να κατέβουμε από την Πανεπιστημίου , μας ΕΠΕΒΑΛΑΝ να πάμε από την Σταδίου! Και το φοβερό η περιφρούρηση έβγαλε ασπίδες σε ΜΑΣ! (στο ύψος της Κοραή), μην τυχών και ενοχλήσουμε τους Λαθρομετανάστες με τους Νταβαντζήδες τους Συρζαίους… ¨Άστο ρε φίλε σιχαμάρα όλοι… Αυτό θα μας φάει ο διχασμός και υπάρχου ν πράγματι επαγγελματίες του είδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρα, σωστά και εσύ, εντοπίζεις το πρόβλημα στο διχασμό των Ελλήνων μέσω της ιδεολογίας... Συμφωνούμε απόλυτα. το θέμα είναι όμως άλλο...Η "αστική δημοκρατία" επιβάλλει να ηγηθεί της Χώρας Πολιτικός φορέας μέσω "δημοκρατικών εκλογών"...Οπότε ανγκάζεσαι να επιλέξεις κόμμα.Που θα πας;Θα αυτονομηθείς...;Καλώς...Μαζί σου.. αλλά γιατί;από άποψη, χωρίς αγώνα;ε, τότε γίνεσαι γραφικός και αφομοιώνεσαι στο καθεστώς..
    σ.σ1
    "Αρία" φυλή δεν είναι οι Έλληνες... Απλά ο εθνικοσοσιαλισμός θέτει ως αρχή του τη φυλετική διάκριση μεταξύ Εθνών και την "προσταστεύει"..
    σ.σ.2
    Για την πορεία στα Ίμια να συμφωνήσω...Έπρεπε τα αναρχοάπλυτα να τα τσακίσουμε... Όμως μη ξεχνάς ότι το σύστημα είναι έτσι δομημένο ώστε μετά να τους υπερασπίσει και να χρησιμοποιήσει το επιχείρημα της "βιας" για να προπαγανδίσει κατά της "Χρυσής Αυγής".. Εκεί επιλέγεις..Επιλέχθηκε η μεγαλειώδης πορεία να μην βαυκαλιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ότι βλέπω αποφεύγεις να απαντήσει σ ορισμένα θέματα που «καίνε» και ίσως καλά κάνεις γιατί θα αρχίσουν να βαράνε τα τηλέφωνα με τις γνωστές απειλές από τα γνωστά άτομα που λειτουργούν με τον γνωστό τρόπο εδώ και χρόνια… Στο θέμα κομματισμού, διχασμού κ.λ.π συμφωνούμε.. ο Νέο-Έλληνας έχει στην αστική του κράνα μόνο το συμφέρον… όταν ψήφισαν οι Προδότες του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλύτερο Εθνοκτόνο Λαθρονομοσχέδιο, έξω από την Βουλή ήταν 800 άτομα.. όταν θίγεται η τσέπη στο παντελόνι (το χρήμα), τότε κατά παρεάκια και συντεχνίες μαζεύονται χιλιάδες… Το μεγαλύτερο έγκλημα γίνεται με τους λαθρομετανάστες και το έχουνε βάλει σε 3-4 μοίρα… όλοι τώρα επενδύουν στο χάος και τον εμφύλιο για πάρουν κάνα κομματάκι (και οι «υπερπατριώτες» λάτρεις του Γκέμπελς)… Τώρα θα μου πεις τι ψάχνεις ρε μεγάλε εδώ μαζεύονται χιλιάδες άτομα και αλληλοσκοτώνονται για θέματα ΟΜΑΔΩΝ!!! Δηλαδή πόσο μαλάκες είμαστε? Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκοί , ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κ.λ.π. και όχι μόνο σφάζονται για τις ομάδες αλλά έχουν και αλλοδαπούς μαζί για να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε τι να σου απαντήσουμε... Στο αν θα έπρεπε ο Περίανδρος να ηγηθεί της "Χρυσής Αυγής", ή το κατά πόσο είναι Έλληνας ο Μιχαλολιάκος...;Ή ακόμα χειρότερα πόσο θα έπρεπε να πωλείται ένα μπλουζάκι; Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτρέπεται η κουβέντα και χάνεται το νόημα...;Ο βασικός σου στόχος και κατηγορία είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι μέρος του συστήματος...Ε, όχι λοιπόν ΔΕΝ είναι.. Πώς να το κάνουμε..Αν ήταν θα ειχε "ανταλλάγματα..".Αντιθέτως δέχεται χλεύη, πολαμάται και λοιδωρείται από το κατετημένο...
    Σ.σ
    Δεν θεωρείς ότι ο λοβοτομημένος Έλληνας έχει χάσει τα ιδανικά του και σκέφτεται συμφεροντολογικά επειδή το υπάρχων πολιτικό σύστημα προάγει αυτό το υλιστικό πρότυπο;
    Ποιά πολιτική σκέψη και ιδεολογία το αντιμάχεται;
    Εύκολο....
    σ.σ.2
    Τα "γνωστά άτομο", το "γνωστό τρόπο"...σου φαινόμαστε για κάποιοι που υποκείπτουμε σε απειλές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλοι "ανώνυμοι", μάλλον είστε λίγο μπερδεμένοι.
    Δικαίωμά σας είναι φυσικά να διαφωνείτε με την Χρυσή Αυγή και να επιλέγετε τον δικό σας δρόμο.

    Μην μας λέτε όμως ότι η Χρυσή Αυγή είναι γρανάζι του Συστήματος, γιατί αυτό είναι τουλάχιστον εξωφρενικό!

    Αν η Χρυσή Αυγή ήταν γρανάζι του Συστήματος όπως ο Καρατζαφέρης, θα την φιλοξενούσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα κανάλια - όπως τον Καρατζαφέρη - και θα την διαφήμιζαν με κάθε τρόπο.

    Αντιθέτως, αυτό που βλέπουμε είναι πλήρης αποκλεισμός της Χ.Α από τα ΜΜΕ, και όταν την αναφέρουν είναι πάντα για να την βρίσουν, χωρίς να της δίνουν την δυνατότητα απάντησης.

    Για να μην αναφέρουμε τις βομβιστικές επιθέσεις που έχει φάει 30 χρόνια τώρα. Αν ήταν γρανάζι του Συστήματος, δεν θα πάλευε 30 χρόνια για να ακουστεί η φωνή της.

    Προσωπικές κόντρες και πικρίες φυσικά υπάρχουν πάντα και παντού. Τέλεια κόμματα και τέλειοι ηγέτες δεν υπάρχουν. Όλοι άνθρωποι με ελαττώματα είμαστε.

    Επειδή προφανώς είστε απογοητευμένοι πρώην χρυσαυγίτες, σας ρωτώ ευθέως: Τι ακριβώς περιμένατε όταν πήγατε στην Χρυσή Αυγή ;;

    Μήπως περιμένατε ότι όλος ο κόσμος θα κάνει στην άκρη για να περάσετε, και η Χρυσή Αυγή θα εφορμήσει άνετα και θα καταλάβει το κοινοβούλιο ;;

    Μακάρι να μπορούσαμε να πάρουμε μια καραμπίνα ο καθένας και να βγαίναμε να καθαρίζουμε ανθέλληνες προδότες. Και φυσικά την επόμενη στιγμή θα μας είχαν χώσει όλους μέσα, και τέλος το πανηγύρι.

    Έχω βαρεθεί να βλέπω όλους εσάς τους "γνήσιους" ιδεολόγους και υπερ-επαναστάτες να κλαίγεστε, και να κατηγορείτε όλους τους άλλους για "συμβιβασμό". Εντάξει ρε παιδιά, μπείτε εσείς μπροστά να καταλάβετε την βουλή, κι εμείς να σας ακολουθήσουμε!

    Όσο για τον χαρακτηρισμό του Μιχαλολιάκου ως "πακιστανόφατσα", αυτό δείχνει την τεράστια άγνοιά σας. Τι να κάνουμε ρε παιδιά, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι μελαχρινοί και όχι ξανθοί "Άριοι" όπως ο Περίανδρος. Μεσογειακή φυλή είναι οι Έλληνες, και όχι Βόρειοι. Εκτός αν θεωρείτε Πακιστανούς τον Κολοκοτρώνη και τον Καρα'ι'σκάκη, που ήταν σχεδόν μελαψοί.

    Η Χρυσή Αυγή έχει επιλέξει τον δρόμο του ανοίγματος στην λα'ι'κή μάζα και την συμμετοχή σε εκλογές, διότι τέτοιος είναι σήμερα ο συσχετισμός δύναμης στην κοινωνία.

    Εσείς οι υπερεπαναστάτες, καθήστε στα πληκτρολόγιά σας, διαβάστε βαθυστόχαστα ιδεολογικά βιβλία, και γκρεμίστε το κοινοβούλιο στον ύπνο σας!

    Το αστείο είναι ότι από την μια κατηγορείτε την Χρυσή Αυγή ως χιτλερική - άρα ανθελληνική - και από την άλλη την βρίζετε ως "συμβιβασμένη", επειδή μετέχει σε εκλογές και εγκατέλειψε τον "γνήσιο" εθνικοσοσιαλισμό ! Τι ακριβώς θέλετε τέλος πάντων για να είστε ευχαριστημένοι ;;

    Μακάρι να υπήρχε το τέλειο κόμμα και ο τέλειος αρχηγός για να ακολουθήσουμε. Φτιάξτε ένα τέτοιο εσείς. Μέχρι τότε, θα ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή, διότι είναι το πλησιέστερο προς αυτά που πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ "ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ" γιατί κοντεύουμε να βγούμε από τα ρούχα μας με αυτά που ακούμε απο τον "Ανώνυμο"

    Πάτροκλος Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οκ να μην λέμε τίποτα και χαλάσουμε το «μαγαζί», μην πούμε τίποτα για τον Περίανδρο και ξαφνικά βρεθούμε με καμιά μαχαιριά από το «πουθενά».. Τέλος πάντων δεν βγάζουμε άκρη.. ο καθένας πιστεύει τα δικά του και υποστηρίζει αυτά που νομίζει… , … είναι ένα φιλαράκι που μένει στην Αγίου Μελετίου και πήγαινε στον Άγιο Παντελεήμονα (μέχρι που τους σιχάθηκε και δεν ξανά πήγε) , θα του πω αν δεν βαρεθεί να μπει να πει ορισμένα πράγματα με στοιχεία και ονόματα (αν θέλει, δεν μπορώ να μιλήσω για άλλον)… Συμφωνώ σε αυτό που είπες για τον ΗΓΕΤΗ, θλίβομε που βλέπω να βεβηλώνεται και να καπελώνουν την μνήμη του METAΞΑ ανρθωπίδια του σημερινού ευρύτερου πολιτικού σκηνικού γιατί «πουλάει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών