Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2011

Ένα νέο κρατίδιο του Σιωνισμού... ανατέλει

Θα θυμόσαστε φυσικά ότι και το "Νότιο Σουδάν" μετά από χρόνια αιματοχυσίας και εμφυλίου πολέμου είναι πια "ανεξάρτητο" κράτος αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ....
Ποιοί πιστεύετε ότι "έτρεξαν" πρώτοι να κατοχυρώσουν την στρατιωτική τους κυριαρχία στο νέο "δημοκρατικό κράτος";
Οι υποψιασμένοι και αυτοί που καταλαβαίνουν τι συμβαίνει γύρω τους το βρήκαν ήδη... Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν στην ανάρτηση..

ΟΙ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ" φυσικά.... Πάλι εμείς λοιπόν είμαστε οι συνωμοσιολόγοι...

 
Οκτώβριος 23, 2011.

Το Ισραήλ, στα πλαίσια των στενών του σχέσεων με  το  Νότιο Σουδάν,  το σημαντική αυτό νέο κράτος της Αφρικής, ανακοίνωσε την κατασκευή αεροπορικών βάσεων στο έδαφος της  αφρικανικής χώρας,  όπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο της η τουρκική ειδησεογραφική πύλη «Dünya Bülteni»
πηγή 

1 σχόλιο:

  1. Το κρατος του Σουδαν ειναι τεχνητο κατασκευσμα των Αγγλων. Το βορειο τμημα καταλαμβανουν οι Νουβοι, οι οποιοι ανηκουν στις λεγομενες χαμιτικες φυλες. Γνωστοι και ως οι μαυροι δουλοι των Ρωμαιων, που συμμετηχαν στις μονομοχιες. Οι Αραβες τους επεβαλλαν την Θρησκεια του Μωαμεθ. Στο Νοτιο Σουδαν οι φυλες ειναι αγριες νεγρικες. Μερικες εχουν προσηλυτισθει στον χριαστιανισμο, αλλες εξακολουθουν να ειναι ανιμιστικες. Οι Εβραιοι θεωρουν οτι εχουν στρατηγικα συμφεροντα σε μια περιοχη που ευρισκεται απεναντι απο τις πετρελαιοπηγες της Αραβιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών