Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2011

Η πολυπολιτισμική Ευρώπη και η Βιέννη "θήλακας" εξτρεμιστών μουσουλμάνων και τρομοκρατών...




Η αυστριακή πρωτεύουσα θεωρείται ως ένα από κέντρα για τον προσηλυτισμό και προώθηση του ουαχαμπισμού/βαχαμπισμού, στους μουσουλμάνους της διασποράς.


Ο Μέλβιντ Γιασάρεβιτς, δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης κατά της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Σεράγεβο, συμμετείχε σε αυτά τα κέντρα, όταν έζησε με την οικογένειά του στην αυστριακή πρωτεύουσα.



Η αυστριακή αστυνομία έχει βάλει στο στόχαστρο.... όλους αυτούς τους οργανισμούς, στους οποίους συγκεντρώνονται οι νέοι, μουσουλμάνοι φοιτητές,  από τις χώρες των Βαλκανίων.




Η αυστριακή εφημερίδα «Standard» σε σχετική έρευνά της, επισημαίνει ότι η ιδεολογία αυτή αναπτύχθηκε μεταξύ της μουσουλμανικής  βοσνιακής διασποράς στην  οποία έχουν εμπλακεί φοιτητές ή μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες της περιοχής αλλά και από αραβικά κράτη.


Αρχηγοί των μουσουλμανικών φατριών είναι από το σερβικό Σάντζακ και τη Βοσνία, οι οποίοι είναι προσανατολισμένοι στον προσηλυτισμό στην ιδεολογία τους τους μουσουλμάνους φοιτητές που έρχονται στη χώρα και τους προσφέρουν ορισμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων και των υλικών των σπουδών τους.


Όπως επισήμανε Αλβανός φοιτητής που σπουδάζει στη Βιέννη, υπάρχουν κάποιοι Αλβανοί φοιτητές που συμμετέχουν σε αυτές τις ομάδες και έχουν καταστήσει σαφές ότι το κάνουν αυτό για να έχουν υλικό κέρδος, βρισκόμενοι αντιμέτωποι με τις σκληρές συνθήκες σπουδών που παρέχει η Βιέννη.


«Γνωρίζω φοιτητές οι οποίοι έχουν έρθει από την Αλβανία και οι οποίοι ήταν επάνω στο παραδοσιακό μουσουλμανισμό αλλά ξέφυγαν και εισχώρησαν στον Ουαχαμπισμό, κύτταρα του οποίου έχουν εισρεύσει σε κάθε μουσουλμανική κοινότητα. Ο προσηλυτισμός γίνεται ακόμη και μέσα στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, όπου προσπαθούν να δελεάσουν τους φοιτητές, παρουσιαζόμενοι ως αδελφοί και να τους καταχωρήσουν στις  ομάδες τους», θα τονίσει ο Αλβανός φοιτητής προς το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.


Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν έρθει από την περιοχή των Σκοπίων και παραδέχονται ότι στόχος τους είναι να επεκτείνουν  το δίκτυό τους σε όλη τη χώρα.


Ένας μεγάλος αριθμός Αλβανών φοιτητών αρνείται να ενσωματωθεί σε αυτά τα κυκλώματα των οποίων η οργανωτική δομή είναι εξαιρετική  και εξελιγμένη.


Σε έκθεση, εξάλλου, του αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρεται ότι η διασπορά της Βοσνίας διαμορφώθηκε στα πλαίσια της ομάδας των Ουαχαμπιστών που είναι μια νέα έκφραση του κινήματος του φονταμενταλισμού.


Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, ο σκοπός της ομάδας αυτής είναι η πρόσληψη μιας νέας γενιάς μουσουλμάνων μεταναστών, κυρίως από την Αλβανία, αλλά οι οποίοι έχουν γεννηθεί και ανατραφεί σε ευρωπαϊκές χώρες καθώς επίσης και οι φοιτητές που ήρθαν για σπουδές.


Το αυστριακό έγγραφο αναφέρει, επιπλέον, ότι τα κέντρα αυτών των ομάδων βρίσκονται στη Βιέννη και στις επαρχίες της Άνω Αυστρίας και ότι τα μέλη τους είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, ενεργούν αθόρυβα και δεν παραβιάζουν ποτέ το νόμο και την τάξη της χώρας.
--




Πηγή: Inanews
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών