Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 27, 2011

Ένα κείμενο μανιφέστο που αξίζει να διαβαστεί!


Είπαν ότι η Φυλή είναι ανύπαρκτη. Είπαν ότι ο φυλετισμός – «ρατσισμός» είναι το απόλυτο κακό. Είπαν ότι η έννοια της Φυλής αποτελεί ιδεολογικό απομεινάρι του παρελθόντος και πως όλοι ανήκουμε στη μεγάλη διεθνιστική σούπα που ετοιμάζουν αφεντικά και οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πόσο γελασμένοι θα βγουν!

Καθώς οι δυνάμεις του....
Χάους εντείνουν τις προσπάθειές τους για τη διάλυση των συνειδήσεων και την καταστροφή του κοινωνικού ιστού απ’ άκρου εις άκρον του ελεύθερου, πολιτισμένου κόσμου, οι λαοί θα αντιληφθούν ότι ο δρόμος προς την άνοδο από τα βάθη του μισάνθρωπου καπιταλισμού και του τυχοδιωκτικού σοσιαλισμού είναι ο δρόμος που συνδέει το δέντρο με τις ρίζες του, είναι ο δρόμος της Πατρίδας, είναι ο δρόμος της Φυλής.

Όλοι οι άνθρωποι, ως κατά Αριστοτέλη, ζώα πολιτικά, διαθέτουν έντονο το αγελαίο ένστικτο που τους ωθεί να οργανώνονται σε ομάδες, από τη βασική μονάδα της οικογένειας, τον περίγυρο του «σογιού» και των φίλων της ψυχής, ως το χωριό, το κράτος, την ομοφυλία του αίματος.
Όσο η σήψη του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου θα προχωρά, διαψεύδοντας τις ιδεολογικές προκαταλήψεις των τελευταίων δεκαετιών, οι χαμένοι στους λαβυρίνθους του κοσμοπολιτισμού άνθρωποι, θα αντιληφθούν ότι....

συνέχεια

Το Αύριο είναι η Φυλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών