Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2011

Ο Σόρος χρηματοδοτεί μαθήματα για δημοσιογράφους που θα δείχνουν το Ισλάμ να «φαίνεται λιγότερο ριζοσπαστικό» - ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ


Μία συντηρητική οργάνωση μέσων ενημέρωσης, λέει ότι ο Ουγγροεβραίος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί μια σειρά μαθημάτων που διδάσκουν τους δημοσιογράφους πώς να υποβαθμίσουν τις αρνητικές πτυχές του Ισλάμ. Τα τρίωρα online μάθημα που ονομάζονται "Καλύπτοντας το Ισλάμ στην Αμερική" είναι ένα έργο του Ινστιτούτου Poynter, το οποίο υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να "δώσει μια ευρεία ερμηνεία της θρησκευτικών, κοινωνικών, πολιτικών, και γεωγραφικών δεδομένων σχετικά με το Ισλάμ σήμερα».
Αυτή η οργάνωση συνεργάζεται με το Συμβούλιο Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης και το Πανεπιστήμιο της πολιτείας της Washington για την ενίσχυση της «ακριβούς» υποβολής αναφορών που θα ενισχύουν "την ικανότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δίκαιες αναφορές σχετικά με μια σειρά από επείγοντα ζητήματα."
Αλλά ο Dan Gainor, αντιπρόεδρος για τις επιχειρήσεις και.... τον πολιτισμό σε πολιτισμό στο Culture and Media Institute (CMI) του Media Research Center, υποστηρίζουν ότι τα μαθήματα δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν οδηγό για το πώς να παρουσιάσετε το Ισλάμ με μια θετική ματιά.
«Διδάσκει τους δημοσιογράφους να υποβαθμίζουν την Τζιχάντ, κυριολεκτικά να βγάλουν τους θανάτους 3000 και πλέον ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις 11 Σεπτεμβρίου από το πλαίσιο, έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να το συγκρίνει με την πρωτοβουλία για το HIV και το AIDS, ή να το συγκρίνει με το πόσοι Αμερικανοί σκοτώθηκαν λόγω δολοφονιών», εξηγεί. "Έτσι, αντί να λένε απλά την αλήθεια σχετικά με αυτό, στην πραγματικότητα διδάσκουν ένα πρόγραμμα δημοσιογραφία για το πώς να κάνουν το Ισλάμ να φαίνεται λιγότερο ριζοσπαστικό».
Ο Gainor επισημαίνει ότι τα θύματα δολοφονιών γενικά σκοτώθηκαν σε ξεχωριστά επεισόδια, ενώ τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας συνήθως σκοτώνονται σε μεγαλύτερης κλίμακας επιθέσεις. Επίσης, επισημαίνει ότι τα θύματα δολοφονιών συνήθως δεν σκοτώνονται στο όνομα ενός ιδεολογικού πολέμου εναντίον μιας χώρας.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών