Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2011

Θρίαμβος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία...Ούτε 5000 γυναίκες δεν θανατώθηκαν τα τελευταία 7 χρόνια από ανδρική βία

ΖΗΤΩ, ΖΗΤΩ, ΖΗΤΩ ο Πολιτισμός της Τουρκίας...
Αλέξη κάνε ένα ντοκιμαντέρ για το πόσο προηγμένη χώρα είναι η Τουρκία και πόσο πολύ έχει προσπαθήσει να γίνει μια Δυτική πολιτεία..

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε μια πραγματικότητα ζοφερή, στον αντίποδα τής… Σεχραζάτ. Η «Αναφορά βίας σε βάρος γυναικών» παρουσίασε μία φρίκη: την τελευταία επταετία δολοφονήθηκαν 4.190 γυναίκες, ενώ εντοπίστηκε πως το 88% των γυναικών που υπέστησαν φυσική ή σεξουαλική βία το έκρυψαν, για διάφορους λόγους. Όλα αυτά, σε μια χώρα που «εκδημοκρατίζεται και αναπτύσσεται»!
Η έρευνα που έκανε η Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (παράρτημα Κωνσταντινούπολης) αποκάλυψε ότι.....
κατά τα τελευταία 7 χρόνια δολοφονήθηκαν από άντρες 4.190 γυναίκες για διάφορους λόγους: τιμής, φτώχεια, ανεργία, εξαπάτηση, εγκατάλειψη σπιτιού, χωρισμός, έλλειψη θέλησης για σεξουαλική επαφή.
Η απαίτηση των ανδρών για κυριαρχία πάνω στις γυναίκες είναι προφανής. Αναφέρεται επίσης ότι στα ανατολικά, νοτιοανατολικά και στην ενδότερη Ανατολία διαπράττονται με ρητορικές περί τιμής και εφαρμόζονται με αποφάσεις από οικογενειακά συμβούλια. Σε όλες τις περιοχές εντοπίστηκε ότι οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες ως ένα περιουσιακό στοιχείο και ότι μέσω της βίας επιχειρούν να επιβάλλουν την εξουσία τους.
Από την ιστοσελίδα Haberturk (και «Αντιφωνητής»), πληροφορούμαστε ότι η σύνοδος του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαστών και Εισαγγελέων (ΗSYK) ασχολήθηκε επισταμένως και προέβη σε προτάσεις για την αντιμετώπιση του θέματος: α. Να μην είναι αυτεπάγγελτο αδίκημα η βία σε βάρος γυναικών. β. Σε περιπτώσεις γάμων σε μικρή ηλικία να μην τιμωρούνται οι άντρες. γ. Οι γυναίκες να παντρεύονται με τους βιαστές τους, έτσι θα μειωθεί ο αριθμός των δικών.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών