Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2011

Διζωνική παγκοσμιοποίηση… προς το παρόν


Το PSI, η ανταλλαγή δηλαδή ομολόγων που αντιστοιχούν σε «εθνικό νόμισμα» σε άλλα «κουρεμένα» που αντιστοιχούν σε «ευρώ», έχουμε ήδη πει ότι είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες και «πονοκέφαλους» της κυβέρνησης συνεργασίας. Το συγκεκριμένο μέγα σκάνδαλο, όμως είναι από ότι φαίνεται μόνο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε μια πολύ μεγαλύτερη κίνηση που πρόκειται να συντελεστεί στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα.
Το Eurogroup που.....
πέρασε αποφάσισε την ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, το οποίο όπως ήδη συζητείται «μπορεί» να χρειαστεί να απευθυνθεί στο ΔΝΤ, για να μπορέσει να στηρίξει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, δηλαδή τις τράπεζες, αφού φυσικά για την πραγματική οικονομία ούτε λόγος από τους οικονομολόγους της ύφεσης.
Το ζητούμενο, όπως όλοι λένε στην «δεξιά παράγκα», αλλά και στα σαλόνια των Βρυξελλών είναι η προστασία του ευρώ. Είναι όμως έτσι; Σήμερα σε δηλώσεις του Όλι Ρενφάνηκε ο πραγματικός σκοπός τους.

«Η οικονομική και νομισματική ένωση ή θα πρέπει να προχωρήσει σε μεγαλύτερη ενοποίηση ή θα πρέπει να δεχθεί τη σταδιακή διάλυση, της πάνω από μισό αιώνα διαδικασίας ενοποίησής της»
Το ίδιο ακριβώς πράγμα είχε δηλώσει προ ημερών και ο Νικολά Σαρκοζύ ο «περιούσιος», λέγοντας ότι «τα 17 κράτη-μέλη της Ευρωζώνης πρέπει να προχωρήσουν σε βαθύτερη ενοποίηση», διευκρινίζοντας βέβαια ότι αφεντικά σε αυτή την «ενοποίηση» θα πρέπει να είναι η Γαλλία και η Γερμανία. Διαψεύστηκε όμως ο Νικολά και πλέον έχουν το πάνω χέρι οι τοκογλύφοι των τοκογλύφων, αφού όπως διαβάζουμε η Αμερικανική Κεντρική Τράπεζα, που έχει προεδρεύων τον Μπεν Σαλόμ Μπερνάνκε, ευκολονόητης καταγωγής, και οι αντίστοιχες κεντρικές τράπεζες της Ελβετίας, της Αγγλίας, του Καναδά και της Ιαπωνίας, μείωσαν το κόστος δανεισμού των εμπορικών τραπεζών σε δολλάρια.
Οποιοσδήποτε έχει πάρει στην ζωή του έστω και ένα μικρό δάνειο μπορεί να καταλάβει πως η κίνηση αυτή των συγκεκριμένων κεντρικών τραπεζών έχει ως σκοπό το δέσιμο, μέσω χρέους, του ευρώ με το δολλάριο. Η διζωνική παγκοσμιοποίηση έχει ήδη αποφασιστεί από τα αφεντικά και αρχίζουν από τώρα οι κινήσεις για το γεφύρωμα ακόμα και αυτών των δύο ζωνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών