Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2011

Μπαίνει και η Κίνα στο ψυχροπολεμικό κλίμα της Μέσης Ανατολής προειδοποιώντας: "Α κτυπηθεί το ΙΡΑΝ θα το υπερασπιστούμε"

Καθηγητής του Κινεζικού Πανεπιστημίου Εσωτερικής Άμυνας, δεν δίστασε σε δηλώσεις του να υπερασπιστεί το Ιράν και να κατηγορήσει τις ΗΠΑ που στέλνουν ανοιχτά της Συρίας το αεροπλανοφόρο “George HW Bush”, που μπορεί κάλλιστα να οξύνει τις αντιπαραθέσεις αλλά και την όλη κατάσταση, όπως είπε.
Σύμφωνα με το NDTV, έναν από τους Κινεζικούς σταθμούς ειδήσεων, σχολίασε ότι το ενδεχόμενο επίθεσης των ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν, είναι σοβαρή πρόκληση για τα συμφέροντα της Κίνας. Ο ίδιος ο Κινέζος Υποστράτηγος Zhang Zhaozhong σχολίασε με υπερβολή «ότι η Κίνα δεν θα διστάσει να προστατεύσει το Ιράν ακόμη και αν χρειαστεί να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».
Από την πλευρά του ο επίσης Κινέζος καθηγητής Xia Ming σχολιάζει παραφράζοντας τον.....
Zhaozhong, επισημαίνει πως τελικά ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να γίνει τελικά αποκλειστικά και μόνο για εσωτερική κατανάλωση της Κίνας. (Geopolitics & Daily news)
Να σημειωθεί ότι η Κίνα δεν καταδίκασε την επίθεση των Ιρανών στη Βρετανική Πρεσβεία και ότι, τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία έχουν καταστήσει σαφές ότι θα ασκήσουν βέτο σε οποιαδήποτε προσπάθεια στρατιωτικής πρωτοβουλίας υπό την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών εναντίον του Ιράν.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών