Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2011

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…Ποιοι πολεμούν τον Άσαντ


Λιάνα Μυστακίδου

Πάντα είχαμε μια απορία να μάθουμε ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι αντικαθεστωτικοί που επιδιώκουν την ανατροπή του Προέδρου Άσαντ.
Ο κ. Ismail Muftuoglu κατέγραψε στην Ιστοσελίδα Guncelmeydan.com, τα ονόματα των αντικαθεστωτικών για να τους γνωρίσουμε κι εμείς.
 Πρόκειται για τους:
1-Abdulhalim Haddem: Συνεργάτης του Χαφέζ Άσαντ (πατέρα του σημερινού Προέδρου) μέχρι το 2005. Όταν ανέλαβε ο Μπάσερ Άσαντ την εξουσία έφυγε από τη Συρία και εγκαταστάθηκε στη Γαλλία. Εκεί δραστηριοποιείται εναντίον του σημερινού καθεστώτος στην πατρίδα του. Σε συνέντευξη του το 2006 είχε δηλώσει ότι συνεργάζεται με τους αντικαθεστωτικούς για το σχηματισμό εξόριστης κυβέρνησης. Είναι, επίσης, σύγαμπρος (μπατζανάκης) του πρώην πρωθυπουργού του Λιβάνου Refik Hariri.

2-Ali Sadreddin Beynuni: Συμμετέχει από.....
την ηλικία των 17 ετών στην οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων. Το 1979 διέφυγε στην Ιορδανία και έκτοτε ζει στην Αγγλία, όπου συνεργάζεται με τις βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες.

3-Rifad Esad: Αδελφός του Χαφέζ  Άσαντ. Ζει στη Γαλλία και εργάζεται εναντίον του ανιψιού του. Κατηγορείται για τις σφαγές στη Hama και την Hummus. Ο αδελφός του τον εξόρισε επειδή είχε προκαλέσει τη σφαγή 30.000 ανθρώπων.

4-Ferit Kadiri: Διέφυγε αρχικά στην Ιορδανία και μετά στις ΗΠΑ. Ίδρυσε στην Αμερική το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα της Συρίας το 2001. Ίδρυσε, επίσης, το Ελεύθερο Ραδιόφωνο της Συρίας, στην Κύπρο, από όπου εκπέμπει εναντίον του καθεστώτος.

5-Anas el Abda: Είναι αρχηγός του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.  Το κόμμα του έχει την ίδια ονομασία με το κόμμα του κ. Ερντογάν και ασπάζεται τις ίδιες αντιλήψεις Με αυτό. Μετά την Ιορδανία εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο , αλλά επισκέπτεται συχνά την Τουρκία. Θεωρείται σήμερα αρχηγός όλων των άλλων αντικαθεστωτικών.

Με τα λίγα αυτά στοιχεία αποκαλύπτονται ξεκάθαρα ποιοι ενεργούν και εργάζονται για την ανατροπή του Μπάσερ  Άσαντ.

Τα σχέδια τους, όμως αναβάλλονται, όπως φαίνεται προσωρινά τουλάχιστον αφού η Συρία υπέγραψε τη συμφωνία με τον Αραβικό Σύνδεσμο, για την αποστολή παρατηρητών στη χώρα, οι οποίοι θα  παρακολουθήσουν την τήρηση του ειρηνευτικού σχεδίου που εισηγήθηκαν οι αραβικές χώρες για τον τερματισμό της αιματοχυσίας.

Ο υπουργός εξωτερικών της Συρίας Halid Mualim δήλωσε ότι η συμφωνία υπεγράφη μετά από προτροπή της Ρωσίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών