Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2011

Άνεργοι Έλληνες «βαποράκια» Νιγηριανών... Τα "οφέλη" της πολυπολιτισμικότητας και του μνημονίου!!

Ανεργοι Ελληνες γίνονται... «βαποράκια» Νιγηριανών διακινητών ναρκωτικών! Πρόκειται για μία νέα διάσταση της οικονομικής κρίσης που μεταβάλει πλέον τα δεδομένα και στο οργανωμένο έγκλημα. Τουλάχιστον 25 Ελληνες με λευκό ποινικό μητρώο έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες εβδομάδες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε χώρες της νοτίου Αμερικής και στην Πορτογαλία να διακινούν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Οπως έχει διαπιστωθεί, στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για νεαρά άτομα που έχουν πρόσφατα χάσει τη δουλειά τους και αναζητώντας εισόδημα δικτυώθηκαν με Αφρικανούς εμπόρους κοκαΐνης και πραγματοποιούν υπερατλαντικά ταξίδια για τη μεταφορά ναρκωτικών


Οπως αναφέρουν οι αστυνομικοί οι Έλληνες είναι....
τα νεα φτήνα εργατικά χέρια των Νιγηριανών εμπόρων ναρκωτικών,λένε μεταξή αλλων...«επί σειρά ετών κυκλώματα που καθοδηγούν κυρίως Νιγηριανοί σε όλη την Ευρώπη αναθέτουν σε ιδιώτες να μεταφέρουν αεροπορικώς 2-3 κιλά κοκαΐνη - σε κάθε ταξίδι τους - από χώρες της Νοτίου Αμερικής. Τα ναρκωτικά τα βάζουν σε ειδικές συσκευασίες μέσα σε βαλίτσες ή ακόμη και μέσα στο σώμα τους. Μέχρι πρόσφατα στη σχετική διακίνηση συμμετείχαν πολίτες από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ - Εσθονία, Βουλγαρία κλπ - που έχουν ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Κι αυτό γιατί μπορούν να αποφεύγουν τους ελέγχους στα αεροδρόμια της Γηραιάς Αλβιόνας, ενώ θεωρούνταν "φτηνά εργατικά χέρια". Τις τελευταίες εβδομάδες όμως βλέπουμε ότι αυτό το λαθρεμπορικό έργο το έχουν αναλάβει Ελληνες ηλικίας 25 έως 35 ετών.

συντακτική ομάδα - Θερμοπύλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών