Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2011

Η Χούντα του γραικύλου Χριστόφια στην Κύπρο συλλαμβάνει ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Πογκρόμ κατά των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ από τους ανθέλληνες μπολσεβίκους....


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΜ:

Κυνηγητό μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) άνευ λόγου και αιτίας, εξαπέλυσε η αστυνομία, και το παρακράτος Χριστόφια με μοναδικό σκοπό να....
πλήξουν το κίνημα μας, και την μεγάλη δυναμική που απέκτησε τον τελευταίο καιρό στον απλό κόσμο.

Η αστυνομία τις τελευταίες ώρες εκδίδει παράτυπα εντάλματα, με εντολές από το προεδρικό, ενώ έχει στην κατοχή της αθωωτικές μαρτυρίες που αποδεικνύουν ότι τα άτομα που συλλαμβάνει , δεν έχουν καμία ανάμιξη με το περιστατικό, και μαρτυρίες που δείχνουν ότι βρίσκονταν σε άλλο τόπο, την ώρα του επεισοδίου.

Τα άτομα συλλαμβάνονται επειδή το μοναδικό τους αδίκημα που έχουν διαπράξει είναι να διαδηλώσουν εναντίων του προέδρου Χριστόφια στο προεδρικό, στις μαζικές διαμαρτυρίες για το έγκλημα στην ναυτική βάση του Μαρί. Οι συλλήψεις αυτές είναι καθαρά εκδικητικές, με την πρόφαση της δήθεν συμμετοχής τους στα επεισόδια του πανεπιστημίου Λευκωσίας (Inter College), και οδηγούνται στα κρατητήρια χωρίς καμιά μαρτυρία εναντίων τους.

Την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος, με ένα πόρισμα εναντίων του να τον βαραίνει, για εγκληματική αμέλεια που οδήγησε στο θάνατο 13 ατόμων, διατάσει και προαποφασίζει την καταδίκη μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και οποιουδήποτε θεωρεί ότι στρέφεται εναντίων του.

Το μοναδικό πρόβλημα σε αυτό τον τόπο για τους κυβερνώντες και λοιπούς πολιτικάντηδες, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), γι αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το πλήξουν, φτιάχνοντας ψευδείς ιστορίες ότι πίσω από κάθε περίεργο που συμβαίνει σε αυτό τον τόπο είναι το κίνημα μας.

Διαβεβαιώνουμε τους πάντες πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, είτε το θέλει το προεδρικό, είτε όχι.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"


Συνελήφθησαν στην Κύπρο από τους πραιτοριανούς του Χριστόφια με άδικες και ανυπόστατες κατηγορίες Αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς και στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος Ε.ΛΑ.Μ.

Συνελήφθη Αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, στοχοποιημένος από το καθεστώς Χριστόφια από την παρουσία του και την τότε σύλληψή του στην Εθνική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το προεδρικό μετά την δολοφονία στο Μαρί. Ανάμεσα στα… επιβαρυντικά στοιχεία ότι είχε φυλλάδια του ΕΛΑΜ και εφημερίδες ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο σπίτι του! Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος Αξιωματικός μετά την προηγούμενη άδικη δίωξή του έχει υποβάλλει μήνυση στην εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ του ΑΚΕΛ, που είναι το κόμμα του Χριστόφια.

Στο θέμα αναφέρεται το sigmalive του συγκροτήματος της Σημερινής παραλείποντας όμως να αναφέρει πολλά… Δημοσιεύει δε και το έγγραφο της συλλήψεώς του. Το δημοσίευμα έχει ως εξής:


“ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αξιωματικός της ΕΦ εμπλέκεται στο χθεσινό επεισόδιο κατά του Πανεπιστημίου

• Βρήκαν στην κατοχή του φυλλάδια του ΕΛΑΜ, της χρυσής αυγής και μαύρη κουκούλα

• Προηγούμενες κατηγορίες: Οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση προς πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης κ.α

• O Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες

Χειροπέδες σε Αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς πέρασε τα ξημερώματα η αστυνομία, σε σχέση με την πρωτοφανή επίθεση που σημειώθηκε χθες στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sigmalive, στο σπίτι του Αξιωματικού εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων και μεγάλος αριθμός φυλλαδίων της χρυσής Αυγής και του ΕΛΑΜ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες και καλά διασταυρωμένες πηγές, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος εν ενεργεία μόνιμου Ανθυπολοχαγού των τεθωρακισμένων, τον οποίο βαραίνουν δέκα κατηγορίες, από άλλα περιστατικά, εκ των οποίων οι σπουδαιότερες είναι κλοπή, παράνομη οπλοφορία, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση προς πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κατοχή πέντε συσκευών σπρέι που εκπέμπουν επιβλαβή για τον άνθρωπο αέρια.

Ο προαναφερόμενος αξιωματικός συνελήφθη και μεταφέρθηκε για προσωποκράτηση στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας για την υπόθεση των επιθέσεων στο Πανεπιστήμιο. Το παραπάνω συμβάν έλαβε χώρα μεταξύ 00:30 και 02:30 της 7ης Δεκεμβρίου του 2011. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν μια μαύρη κουκούλα, μεγάλος αριθμός φύλλων της χρυσής αυγής και φυλλάδια του ΕΛΑΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς πνέει τα μένεα κατά του εν λόγω αξιωματικού…”






Το έγγραφο


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών