Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 13, 2011

Οι "φίλοι" και "καλοί" μας γείτονες...

Έρχονται Χριστούγεννα και όλοι κάνουμε τις ευχές μας...
Οι "φίλοι" γείτονες Σκοπιανοί, όπως αρέσκονται να τους αποκαλούν οι πρόθυμοι και ΝΑΙ-νέκοι πολιτικοί μας αποφάσισαν να μας δώσουν τη δική τους ευχή για τις Άγιες Μέρες που έρχονται..

Ποιά είναι..;
Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί!


"Ελλάδα σου ευχόμαστε...καλή Χρεοκοπία"

Ίσως δεν έχει αξία να μπούμε στη διαδικασία.... ανταλλαγής ευχών, αλλά σίγουρα έχει αξία να γίνει κατανοητό το επιπέδο του "λαού" των γυφτοσκοπιανών...

Και όπως έλεγε και ο Περικλής Γιαννόπουλος:

"Μόνο με το σπαθί θα λυθεί το Μακεδονικό..."

3 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΣ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΥ... ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΣΤΗ...ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... ΚΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ... ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ??? ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ -ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ... ΕΔΩ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.. ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ? ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΝΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ...Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗ... ΗΓΕΤΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ? ΠΟΙΟΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 300 ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ

    Αν απαλλασόμασταν από τη λαίλαιπα των μπολσεβίκων στα ΜΜΕ, σίγουρα θα βρίσκαμε ΗΓΕΤΗ.. Όσο όμως οι προσκυνημένοι υπακούουν στις επιταγές των νταβατζήδων και οι λοβοτομημένοι τετράποδοι Έλληνες αναπαράγουν αυτά που ακούν, όχι λογιστή, τον πρόεδρο του Gay Parade θα μας βάλουν Υπουργό Πολιτισμού σε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών