Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2012

2 ειδήσεις-δηλώσεις Σιωνιστών που φανερώνουν ότι επέρχεται κρίση στη Μέση Ανατολή...


Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu δήλωσε σήμερα πως οι υπάρχουσες κυρώσεις εναντίον του Ιράν δεν είναι αρκετές ούτε και αποτελεσματικές ώστε να αναγκάσουν το Ιράν να εγκαταλείψει το πυρηνικό του πρόγραμμα.
«Όσο δεν θα επιβάλλονται αποτελεσματικές κυρώσεις εναντίον της κεντρικής τράπεζας του Ιράν και της πετρελαϊκής του βιομηχανίας, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία πρόοδος στην εγκατάλειψη εκ μέρους της Τεχεράνης της προσπάθειάς της για την κατασκευή πυρηνικών όπλων», δήλωσε ο Netanyahu κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής της βουλής της χώρας.
Οι Ιρανοί έχουν αντιδράσει σφόδρα στο ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων κατά της κεντρικής τους τράπεζας καθώς κάτι θα εμποδίσει τους πελάτες ιρανικού πετρελαίου να πληρώνουν το Ιράν. 


Eπιβεβαίωσε σήμερα ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Α.Λίμπερμαν αυτό που χθες το.....
defencenet.gr είχε σημειώσει, ότι η αναβολή των ασκήσεων με τις ΗΠΑ δε είχαν σχέση με "οικονομικούς λόγους", όπως ανέφερε το ισραηλινό ραδιόφωνο, αλλά λόγω των "εντάσεων, της ασταθούς κατάστασης και πιθανής επερχόμενης κρίσης" στην περιοχή.
"Δεν πρόκειται για ματαίωση των ασκήσεων, τα γυμνάσια θα διεξαχθούν στα τέλη του έτους", επισήμανε.
Το Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Κυριακή την αναβολή των κοινών στρατιωτικών ασκήσεων κατά τα οποία θα δοκιμάζονταν τα διάφορα ισραηλινά και αμερικανικά συστήματα αναχαίτισης πυραύλων και ρουκετών.
Επ'αυτού ο Λίμπερμαν επανέλαβε ότι είναι "καιρός η διεθνής κοινότητα να περάσει από τα λόγια στην πράξη". Τώρα, τι σημαίνουν όλα αυτά θα δείξει. Πάντως ο Α.Λίμπερμαν είναι "γεράκι" και μάλλον προς κλιμάκωση οδεύει η κατάσταση παρά προς εκτόνωση, άρα οι ασκήσεις αναβλήθηκαν λόγω πολεμικής προετοιμασίας.
Όταν ρωτήθηκε για μια ενδεχόμενη ισραηλινή επίθεση εναντίον των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, ο υπουργός τόνισε ότι το Ισραήλ "δεν πρέπει να επιφορτιστεί με μια αποστολή που οφείλει να αναλάβει η διεθνής κοινότητα, ωστόσο όλες οι επιλογές παραμένουν στο τραπέζι".
"Το Ιράν δεν συνιστά μόνο απειλή για το Ισραήλ. Για τις χώρες του Κόλπου το Ιράν είναι επίσης το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα. Το Ιράν πήρε τον έλεγχο του Ιράκ και θέλει να κάνει το ίδιο στη Σαουδική Αραβία ώστε να είναι σε θέση να υπαγορεύσει την ενεργειακή πολιτική όλου του κόσμου".
Επίσης είπε ότι "Στη Συρία, το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ δεν θα άντεχε ούτε μια εβδομάδα χωρίς τη βοήθεια της Τεχεράνης", πρόσθεσε ο Λίμπερμαν τη στιγμή που η χώρα συγκλονίζεται τους τελευταίους 10 μήνες από μια εξέγερση η οποία καταστέλλεται με τη βία.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών