Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 04, 2012

Ζήτω ο πολυπολιτισμός!Στους 35 οι νεκροί από…ελονοσία στην Λακωνία λογω λαθρομεταναστων!!

Σύμφωνα με επίσημη παραδοχή του υπουργείου υγείας η ελονοσία είναι μια ασθένεια που έχει εισαχθεί από τους πακιστανούς λαθρομετανάστες και η οποία εδώ και καιρό κυριολεκτικά θερίζει στον νομό Λακωνίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει το υπουργείο υγείας ο απολογισμός ανέρχεται σε 35 νεκρούς και 101 άτομα που διαγνώστηκαν με την λοίμωξη, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος 20 μηνών.

Ο φριχτός αυτός απολογισμός δεν μας προκαλεί έκπληξη, αφού είχαμε πει από τον Σεπτέμβριο για τον πρώτο Έλληνα νεκρό, από αυτή την.....
εισαγώμενη, από τους λαθρομετανάστες, ασθένεια.
Φυσικά το κράτος δεν ανέλαβε καμμία δράση για να περιορίσει τις αιτίες της ασθένειας, πιστό στις αντιρατσιστικές του προτεραιότητες. Βεβαίως οι όποιες πρωτοβουλίες για εξετάσεις στους λαθρομετανάστες έπεσαν κυριολεκτικά στο κενό.

Παρακάτω ακολουθεί χάρτης με την εξάπλωση της ελονοσίας στον πλανήτη. Με την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθούν συστηματικά οι κυβερνήσεις μας, θα πρέπει να θεωρήσουμε πως η Ελλάδα θα γίνει “κόκκινη”.

xryshaygh.wordpress.com

1 σχόλιο:

  1. Οι Πακιστανοί δεν θα ησαν εκει, αν ο καθε ενας δεν φιλαγε κατουρημενες ποδιες να διορισει το γιο/κορη σε καποια δημοσια θεση για να μη δουλευει στο χωριό. Ποιος πουστης θα καλλιεργουσε τη γη τότε????? Διαμαρτυρονται οι κυριοι αυτοί αλλά τους προσφερουν δουλειά και εξακολουθουν και ριχνουν το κουκί τους εδω και χρονια στα κομματα της προδοσιας. Αυτο λεγεται πολιτική σχιζοφρενια.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών