Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2012

Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Φθάσαμε στην παραμονή της 17ης Συγκέντρωσης του Κινήματος για την Πορείας Μνήμης και Τιμής στους Ηρωικούς νεκρούς των Ιμίων, που ταυτόχρονα θ’ αποτελέσει έμπρακτη μαζική καταγγελία της Μνημονιακής Δικτατορίας του εθνοπροδοτικού Καθεστώτος.

Η δυναμική παρουσία των Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών μας, θα καταδείξει την πραγματική διάσταση της Εθνικής Αντίστασης στον Λαό, εκπέμποντας το «Προσκλητήριο Μάχης για την Εθνική Αναγέννηση» και την τιμωρία των Προδοτών, αναδεικνύοντας την τρίπτυχη διάσταση του Αγώνα μας μπροστά στον άμεσο κίνδυνο εθνικής καταστροφής από την πολύπλευρη επίθεση που υφίσταται η Πατρίδα.

Η πρώτη πτυχή του Αγώνα μας: Δίχως το Κίνημα δεν θα....
ήταν εφικτή η αφύπνιση και η συνέγερση όλων των Ελέυθερων Ελλήνων ενάντια στις καθεστωτικές δυνάμεις της εθνοαποδόμησης.
Το Κίνημα αποτελεί την ΜΟΝΗ, γνήσια και αδέσμευτη έκφραση της Εθνικής Αντίστασης, στέκοντας ακλόνητος πολέμιος των ξένων και ντόπιων εχθρών του Ελληνισμού.

Το Κίνημα αποτελεί την μόνη Δύναμη που αγωνίζεται ενάντια στις ανθελληνικές και αντιλαϊκές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, άσχετα με το «δεξιό» ή «αριστερό» προσωπείο τους. Ενάντια στους οικουμενιστές πράκτορες της διεθνούς πλουτοκρατίας και στους διεθνιστές συνοδοιπόρους ψευτοαντιπάλους τους.

Η δεύτερη πτυχή του Αγώνα μας: οι Δυνάμεις του Λαϊκού Εθνικισμού και οι συμμαχητές τους έχουν την ισχύ να επιτύχουν την Εθνική Αναγέννηση και Ανασυγκρότηση, αποτρέποντας την παράδοση της Πατρίδας και την υποδούλωση του Λαού μας.

Η Εθνική Ανεξαρτησία και η Κοινωνική Δικαιοσύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, κυρίαρχες συνιστώσες της επιβίωσης του Λαού μας και της ιστορικής συνέχειας του Έθνους μας. Γι’ αυτό εξοπλισμένοι με την ακλόνητη Εθνικιστική Κοσμοθεωρία, πολεμάμε ενάντια στον κοσμοπολίτικο οικουμενισμό των σοσιαλφιλελεύθερων αστών και στον μαρξιστικό διεθνισμό των ψευτοπατριωτών μπολσεβίκων. Ούτε Μαρξ –Ούτε Ροκφέλερ!

Η τρίτη πτυχή του Αγώνα μας: ΑΜΕΣΗ, ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΡΑΣΗ : Αντιμετωπίζουμε άμεσο κίνδυνο κοινωνικής διάλυσης και εθνικής καταστροφής ! Με αφορμή το προδοτικό Μνημόνιο οι καθεστωτικοί διαχειριστές έχουν αποδεχτεί απροκάλυπτα και συνυπογράψει την «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» του Λαού μας από το δικαίωμα να διαχειρίζεται την Εθνική Περιουσία. Ξεπούλησαν την κληρονομιά των πατέρων μας και το μέλλον των παιδιών μας! Κάθε Ελέυθερος Έλληνας έχει χρέος ν’ αντισταθεί τώρα!

Η μνημονιακή δικτατορία καταβαράθρωσε την υπολειμματική οικονομική αυτοτέλεια της Πατρίδας μας υποθηκεύοντας στους Διεθνείς Τοκογλύφους των Αγορών τον πλούτο της και ολοκληρώνει την υποδούλωση των Ελλήνων καταργώντας με αντεθνικούς νόμους τα κοινωνικά κεκτημένα. Οι διεθνείς και ντόπιοι τραπεζίτες ξεριζώνουν τον οικονομικό σκελετό της ελληνικής κοινωνίας και τα πληρωμένα σκουπίδια τους εξαλείφουν τα τελευταία ίχνη Ελληνικότητας στην Παιδεία και την Διανόηση.

Στην μεταπολίτευση σχηματίστηκε μια χρυσοφόρα άρχουσα τάξη παρασίτων. Εφιάλτες που ξεπούλησαν τα Εθνικά Θέματα και ταυτόχρονα αφελλήνισαν τον Λαό με τον διωγμό των Εθνικών Ιδεωδών, την καταστροφή της Παράδοσης, την περιφρόνηση της Πατρίδας και την δαιμονοποίηση του ίδιου του Έθνους. Από τους στρατιώτες μας που πολέμησαν τους μογγόλους εισβολείς στην μαρτυρική Κύπρο έως τις μέρες μας, το Καθεστώς των μεταπολιτευτικών παρασίτων αποσιωπά, περιφρονεί, και καταδικάζει κάθε Εθνικό Αγώνα. Τα εθνικά σκουπίδια του ξεπούλησαν και περιθωριοποιούν την Θυσία των μαχητών μας στα Ίμια !

Από τους αλλοτριωμένους αυτόχθονες ιθαγενείς οι ξενοκίνητοι καπιταλιστές και οι διεθνιστές συνεργοί της κατασκευάζουν μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης αγέλες από πειναλέους αφελληνισμένους δουλοπάροικους προλετάριους. Ταυτόχρονα διευκολύνουν και προστατεύουν νομοθετικά την μαζική εισβολή αφροασιανών λαθρομεταναστών, αλλοιώνοντας σκόπιμα την πληθυσμιακή σύσταση.

Με τον οικονομικό μαρασμό των λαϊκών μαζών κι ενώ μια τάξη πλουτοκρατικών παρασίτων ζει μέσα στην χλιδή, ο Λαός μας οδηγείται σε αθλιότητα. Εξαλείφονται τα εθνικά χαρακτηριστικά μας, διαγράφεται η ιστορία τεσσάρων χιλιετηρίδων και φαλκιδεύεται η αντίδραση των Ελλήνων, διοχετευμένη σε αδιέξοδες «αριστερές» υποσχέσεις και «αντιρατσιστικές» λιτανείες.

Το καθεστώς υπογράφει την επίσημη παράδοση της Πατρίδας μας στα διεθνείς Επικυρίαρχους. Η «δημοκρατία των εργολάβων» με την σάπια ψωροελίτ της ξεπουλάει το Έθνος και σέρνει στην δουλεία τον Λαό μας, ενώ παράλληλα κλιμακώνεται η διεκδικητικότητα των αρπακτικών γειτόνων μας.

Οι δυνάμεις της εθνοαποδόμησης δεν τηρούν πλέον ούτε επιδερμικά προσχήματα: η ελληνική κοινωνία εξοντώνεται από την μειοδοτική συναίνεση των σοσιαλφιλελεύθερων και των εθνικοφιλελεύθερων συνεργών τους με τα ξένα ανθελληνικά κέντρα. Οι αριστεροί και δεξιοί «εκσυγχρονιστές» δοσίλογοι με κάλπικα όνειρα εύκολου πλουτισμού αποβλάκωσαν τις λαϊκές μάζες, τις οποίες ύπουλα παρέδωσαν βορρά των Διεθνών Τοκογλύφων.

Οι δυνάμεις της διάλυσης συνεχίζουν στην θεωρία και στην πράξη την συστηματική καταστροφή της Ελλάδας, της Ελληνικότητας και των Ελλήνων! Με την απελπισία και την απόγνωση επιδιώκουν να προκαλέσουν κοινωνικό χάος, εγκαθιστώντας την «αναγκαστική σωτηρία» της καπιταλιστικής τυραννίας τους.

Να είστε βέβαιοι: Το αντεθνικό και αντιλαϊκό σύστημα της μεταπολιτευτικής αστικής «δημοκρατίας» των εργολάβων και των μιζαδόρων, των ραγιάδων και των καθεστωτικών ρουφιάνων παραπαίει. Χρειάζεται οπωσδήποτε δεκανίκια για να στηριχτεί και να παρατείνει την σιχαμερή παρασιτική ζωή του και γι’ αυτό τον σκοπό του χρησιμοποιεί την «αριστερά» και τον νέο «πατριωτισμό».

Η πρώτη με το εμπόριο της ελπίδας και της αγανάκτησης των εξαθλιωμένων, θα συνεχίσει εντονότερα και επιθετικά το αντεθνικό παραμύθι της, μοιράζοντας «αντιρατσιστικές» κατάρες, διεθνιστικές υποσχέσεις και αντιεθνικιστικούς αφορισμούς, για να «μαντρώσει» τις μάζες των ιθαγενών μαζί με τους λαθροεισβολείς σε πολυπολιτισμικές αγέλες με σοσιαλιστική πρέζα ισότητας και αλληλεγγύης. Η αντεθνική «αριστερά» που ξεχρεώνει τα μεταπολιτευτικά της γραμμάτια στους Επικυρίαρχους επανέρχεται «δριμύτερη» : διαστρέφοντας την Ιστορία, εξοβελίζοντας το Έθνος και πουλώντας κερδοφόρες υποσχέσεις «σοσιαλισμού» και «ανθρώπινων δικαιωμάτων», θα πουλήσει «σωτηρία» και «λύση» σ’ «όλης της γης τους κολασμένους», που σωρεύτηκαν στην Πατρίδα μας μαζί με τις μάζες των ανέργων.

Ο νέος «πατριωτισμός» των γαλάζιων κουρελιών αποτελεί το δεξιό δεκανίκι του Καθεστώτος. Μετά την αποκάλυψη του «τηλεκόμματος» των πατριδεμπόρων και την συγκυβέρνησή τους με την σοσιαλφιλεύθερη συμμαχία των κοτζαμπάσηδων, το σύστημα θα σερβίρει καινούργια εξαμβλώματα ανυπότακτης «εθνικοφροσύνης». Είναι ολοφάνερο και αναμενόμενο : «Συνεπείς και περήφανοι» εθνικοπατριώτες θα ξαμοληθούν εν όψει εκλογών για να στήσουν καινούργια αναχώματα ανάσχεσης του Εθνικισμού και να διασώσουν το Καθεστώς !

ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» !

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΘΟΛΑ «ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΑ» ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ «ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ».

Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. Η ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ !

Η ΛΗΘΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ !

Ο Λαός μας βρίσκεται μπροστά σε μια γιγάντια απειλή της επιβίωσής του. Κινδυνεύει η ύπαρξη και συνέχεια του Ελληνισμού: Την καλπάζουσα οικονομική εξαθλίωση θ’ ακολουθήσει η υποταγή σε υπερεθνικά κέντρα αποφάσεων, αναρχική ζύμωση στο κοινωνικό υπόβαθρο, καλλιέργεια και ανάπτυξη των διεθνιστικών δυνάμεων που θα προσφέρουν την «ταξική» λύτρωση, καθώς και υπονομευτικές τρομοκρατικές ενέργειες. Στην καθημαγμένη Πατρίδα μας οι εισβολείς λαθρομετανάστες θα ενεργούν όλο και πιό αχαλίνωτα σε βάρος των ραγιάδων, ενώ θα αυξάνεται η επιθετικότητα των μισελλήνων γειτόνων μας.

ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !

Η΄ ΕΛΛΑΣ Η΄ ΤΕΦΡΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών