Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2012

ΚΑΛΕΙΣΤΕ - ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ - ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ - ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

2 σχόλια:

  1. στο προηγουμενο προσκλητηριο στην πλ.συνταγματος επεσε χημικο και γκλομπ ...εγινε πεσιμο... αλλα δεν ακουστηκε τιποτα...ουτε μια αναφορα...σαν να μην εγινε τιποτα... ουτε οι εφημεριδεσ τα καναλια... σαν να μην εγινε... εχω παρακολουθησει εκδηλωσεις της χρυσης αυγης απο το διαδικτυο...δεν φοβαμαι αυτους που κρατουν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και τραγουδουν τον εθνικο υμνο...δεν ειμαι ψηφοφορος ουτε ανηκω στον χωρο,,,παντως αυτο το χτυπημα του δεξιου ποδιου και το τεντωμα του δεξιου χεριου οταν υπαρχει χαιρετισμος δεν αντεχεται απο τον μεσο ΕΛΛΗΝΑ για αυτο και παροτι πολλες θεσεις της χρυσης αυγης βρισκουν συμφωνους τους ΕΛΛΗΝΕΣ λιγοι αποφασιζουν να ακολουθησουν στον αγωνα ... ελπιζω το καλεσμα αυτο να πετυχει και να μην πνιγει παλι στα χημικα...εξαλλου 3 παλλικαρια ΕΠΕΣΑΝ στο καθηκον...ενω οι πολιτικοι στο τελος τα βρισκουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι στο σωστό δρόμο..Δεν θα έπρεπε όμως να είναι δικαιολογία απουσίας από μια τέτοια εκδήλωση-πορεία ένας χαιρετισμός, που στο κάτω κάτω αποτελεί Ελληνικό και Ρωμαϊκό "πρότυπο" εδώ και εκατοντάδες χρόνια..Είναι με λάθος τρόπο συνδεδεμένο με την περίοδο του Χίτλερ, που αποτελεί "κακή" παρένθεση επειδή δεν βολεύει τη..."δημοκρατία" των ΜΜΕ. Άλλωστε και ο Μεταξάς αυτό τον χαιρετισμό καθιέρωσε.
      "Το δεν ανήκω στο χώρο" πάλι δεν είναι διακιολογία. σε αυτές τις περιπτώσεις ΔΕΝ ανήκεις κάπου...Υπενθυμίζεις που άνηκαν αυτοί που χάθηκαν. Είναι φόρος τιμής στο Έθνος σου και τους Ήρωές σου!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών