Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2012

Πλαστά τα πιστοποιητικά που χρησιμοποίησε για αναβολή στράτευσης ο Αϊβαλιώτης


Μια επιστολή του γενικού γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Συντηρητικών-Μεταρρυθμιστών, Φράνκ Μπάρετ, έρχεται για να θυμίσει μια ιστορία που το «πατριωτικό» τηλεκόμμα θα ήθελε να ξεχαστεί. Όλοι γνωρίζουμε πως ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του Λά.Ο.Σ., Αϊβαλιώτης, δεν είχε υπηρετήσει μέχρι προσφάτως την στρατιωτική του θητεία, επικαλούμενος υποχρεώσεις στο ευρωκοινοβούλιο, προβάλλοντας ως απόδειξη μια επιστολή που έλεγε ότι του είχε υπογράψει ο Φράνκ Μπάρετ. Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όπως λέει και η παροιμία, από αυτές που τόσο συχνά χρησιμοποιεί το «κομμάντο» της πολιτικής, Αϊβαλιώτης, και έτσι όπως φαίνεται η επιστολή που χρησιμοποιούσε ως «απόδειξη» είναι πλαστή. Ο ίδιος ο....
Μπάρετ σε επιστολή του προς το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος τονίζει πως το έγγραφο αυτό είναι πλαστό και πως δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να το έχει υπογράψει. Ακολουθεί η επιστολή–κολαφός του Μπάρετ, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία της Κυριακής»:
“Αγαπητή κυρία πρόξενε,
Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας από 15 Φεβρουαρίου αναφορικά με τη γνησιότητα της υπογραφής μου σε ένα έγγραφο. Δεν ενθυμούμαι να έχω υπογράψει το εν λόγω έγγραφο και η υπογραφή δεν φαίνεται να είναι δική μου.
Επίσης το πιστοποιητικό είναι τυπωμένο σε επιστολόχαρτο που φέρει την επικεφαλίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και όχι σε επιστολόχαρτο του Κόμματος Union for Europe (Κόμμα Ένωση για την Ευρώπη), το οποίο θα χρησιμοποιούσα εγώ ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας.
Το έτος 1996 δεν ήμουν υπεύθυνος του κόμματος Union for Europe για θέματα προσωπικού και είναι απίθανο να είχε ζητηθεί από εμένα να υπογράψω αυτό το είδος εγγράφων.
Δυστυχώς το κόμμα Union for Europe υφίστατο μέχρι το 1999 και δεν διαθέτω κανένα αρχείο σχετικά με εκείνη την περίοδο”.
Αναμένονται απαντήσεις από τον τηλεκομμάντο και το τηλεκόμμα, αν έχουν κάτι να απαντήσουν σε αυτή την επιστολή. Φυσικά συνήθης πρακτική τους σε τέτοια ζητήματα είναι η ένοχη σιωπή, όπως τότε που αποκαλέσαν τον τηλεπρόεδρο «νονό των υποβρυχίων» και δεν υπήρξε καμμία αντίδραση. Για να δούμε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών