Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2012

ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΓΝΟΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Θα νομιμοποιήσει τα εκατοντάδες παράνομα μπουρδέλα, για να λυθεί το πρόβλημα της Εγκληματικότητος στο Κέντρο της Αθήνας, βροντοφώναξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το πρωΐ της περασμένης Τρίτης στην εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο «Μέγκα»!..
Μη νομίσετε πως ο πρώην «Συνήγορος του Λαθρομετανάστη» αστειεύεται: Το πιστεύει απολύτως αυτό που λέει, όπως το πιστεύει και όλο το αριστερό του σινάφι... Η εγκληματικότης των Αλλοδαπών οφείλεται σε εμάς τους Ρατσιστές Έλληνες που τους έχουμε παράνομους τους ανθρώπους και δεν τους νομιμοποιούμε!
Τα ίδια ακριβώς έλεγε και η κ. Ευαγγελία Δουρίδα της «Επιτροπής Μεταναστών» της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, από τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας: Δεν την ανησυχεί η Εγκληματικότης των Αλλοδαπών, αλλά ο Ρατσισμός των Ελλήνων κατά των Μεταναστών! Η επίσημη θέση της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι πως..... για να εξαλειφθούν τα προβλήματα με τους Λαθρομετανάστες, πρέπει να τους νομιμοποιήσουμε όλους και να τους ταΐζουμε εφ’ όρου ζωής χωρίς ανταλλάγματα, όπως θα ήθελε και ο Χριστός!..
Δεν σας κάνω πλάκα: Αυτή είναι η επίσημη θέση της Ελλαδικής Εκκλησίας, ασχέτως αν δεν τολμάνε να την πούν δημοσίως ο Ιερώνυμος Λιάπης και οι άλλοι Δεσποτάδες. Γι’ αυτό, άλλωστε, πληρώνουν και την κυρία Δουρίδα: Για να τα λέει αυτή ως μέλος της «Επιτροπής Μεταναστών» της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Την ίδια ακριβώς άποψη έχει και ο κομμουνίσταρος Χριστόφιας: Ο επί των Εσωτερικών υπουργός του, Νεοκλής Συλικιώτης έδωσε συνέντευξη για να προαναγγείλει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Ξέρετε ποια θα είναι η πρώτη προτεραιότητα του Εθνοπροδότη Χριστόφια; Κρατηθείτε: Θα προσπαθήσει να πείσει τους Ευρωπαίους να κάνουν ευκολώτερη την χορήγηση Ασύλου στους αδελφούς μας Λαθρομετανάστες που χτυπάνε την πόρτα της Ευρώπης!.. Ο Ελληνισμός πάει ολοταχώς στο βάραθρο και οι Αριστεροί ζητούν να δίνουμε αβέρτα άσυλο, νομιμοποιητικά έγγραφα και ακόμη περισσότερα δικαιώματα στα αδέλφια μας τους Λαθρομετανάστες!...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών