Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2012

ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



Ο λαός μας πρέπει απαραιτήτως να θέσει τέρμα στην ανοχή που επιδεικνύει απέναντι στο εφιαλτικό πολιτικό κατεστημένο της πατρίδος μας. Να κατανοήσει πρωτίστως ότι αυτός ο συρφετός των κατοχικών πολιτικάντηδων δεν είναι σάρκα από τη σάρκα και αίμα από το αίμα του. Είναι απλώς ξένο σώμα που αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο εμποράκο της οικουμένης που παζαρεύει την τιμή και την ελευθερία των εθνών για ένα κομμάτι ψωμί.
Και σαν τον έμπορο της Βενετίας του Σαίξπηρ, η «σάρκα» του λαού είναι ενυπόθηκη αξία που αποκόπτεται κάθε φορά που δεν δίνεται χρήμα για την εξυπηρέτηση του αόρατου και ανύπαρκτου χρέους. Το εθνοβλαβές κατοχικό καθεστώς έχει τοποθετήσει στη.... διατίμηση της υποταγής την εθνικής μας αξιοπρέπεια μέσα από τον εκβιασμό πουλήστε την Ελλάδα και πουληθείτε ή οδηγηθείτε στον αφανισμό που έχει φτιάξει για εσάς ο διεθνιστικός νεοταξισμός.
Βγαίνει λοιπόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και δημοσιογραφικό τέκνο του Συστήματος Καψής και μας λέει ότι πρέπει να εργαστούμε σκληρά και να εφαρμοστούν οι σαρκοβόρες μεταρρυθμίσεις προκειμένου να μην επιστρέψουμε στη δραχμή, να μην πάμε στο ξαναχτίσιμο δηλαδή της εθνικής μας παραγωγής, και πάθουμε τάχα καμία μεγάλη ζημιά. Και να μην θεωρήσουμε λέει σίγουρη την αποφυγή της χρεοκοπίας με την έκτη δόση του ζητιάνου που μας δώσανε «Ε»Ε και ΔΝΤ. Πρέπει λοιπόν να πάμε στα μέτρα φτωχοποίησης για να έρθουν οι τζάμπα επενδύσεις, οι ξένες και «σωτήριες».
Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν μας αφήνουν να πάμε στη δραχμή και την δική μας τη σοδειά σε χωράφια και εργοστάσια. Γιατί τότε δεν θα χρειαστούμε δάνεια και τοκογλύφους. Τα χρέη των πολιτικάντηδων θα οδηγηθούν στην πυρά της δικαιοσύνης και το χώμα το ελληνικό μαζί και οι ενεργειακοί χυμοί και το προγονικό χρέος για μια ένδοξη Ελλάδα θα μείνουν όλα στα χέρια μας. Έχουν προηγηθεί όμως του κυβερνητικού εκπροσώπου οι αληθινοί κυρίαρχοι του ανίερου παιχνιδιού, οι ελληνόφωνοι τραπεζίτες που μιλάνε για κινδύνους τύπου κολάσεως και για την διαδρομή ενός κρίσιμου τριμήνου προκειμένου να μείνουμε στην ασφυξία του ευρώ που ως κοινό νόμισμα κουβαλά ευκολότερα τις κοινές διαταγές του νεοταξισμού.
Αυτό το περίφημο κρίσιμο τρίμηνο βρίσκεται στο στόμα όλων των πολιτικών, δημοσιογραφικών και οικονομικών συνεταίρων του ελληνόφωνου καθεστώτος. Ξέρουν ότι θα αναμετρηθούν οι φονικές εντολές του διεθνιστικού νεοταξισμού με την δίκαιη οργή του ελληνικού λαού.
Το διεθνές νεοταξικό δίκτυο Bloomberg το είπε ξεκάθαρα. Διαφωνεί με την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ γιατί θα κοστίσει ακριβά σε τοκογλύφους και παγκοσμιοποίηση. Και αφού, λέει, δεν μπορεί η Ελλάδα να υποτιμήσει τη δραχμή, θα κάνει εσωτερική υποτίμηση. Θα πάει δηλαδή στην μέγιστη περικοπή των μισθών «η οποία με τη σειρά της απαιτεί επίμονα υψηλό ποσοστό ανεργίας για την καταστολή της διαπραγματευτικής δύναμης των εργαζομένων». Καθολική έλλειψη ρευστότητας, απόλυτη πείνα και κλείσιμο της ελληνικής επιχείρησης. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της χρεοκοπίας.
Ο κατοχικός πρωθυπουργός Παπαδήμος το είπε ξεκάθαρα στους συνιδιοκτήτες του καθεστώτος συνδικαλιστές. Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Και οι συνδικαλιστές ομολόγησαν πως η τρόικα ζητάει μείωση του κατώτατου μισθού κατά 200 ευρώ καθώς και κατάργηση των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων. Και αν δεν συμφωνήσουν οι κοινωνικοί εταίροι, τότε η μισθολογική σφαγή θα γίνει με αναγκαστικό νόμο.
Την ίδια στιγμή όμως η κυβέρνηση ξεπουλάει 4 αεροσκάφη airbuss της ολυμπιακής αεροπορίας σε ξένη εταιρία μόλις για 31 εκατομμύρια ευρώ αρνούμενη να τα δώσει στην πολεμική αεροπορία που τα ζητούσε για σκάφη εναέριου ανεφοδιασμού για την προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας.
Στο μεταξύ ο υφυπουργός ενέργειας Μανιάτης μας πληροφόρησε ότι μέχρι το τέλος του 2012 θα έχει μπει το πρώτο γεωτρύπανο για την εξόρυξη πετρελαίου στα οικόπεδα των Ιωαννίνων, Κατάκολου και Πατραϊκού Κόλπου. Και στην νότια Κρήτη που οι «σύμμαχοι» με κάθε ευκαιρία αμφισβητούν την ελληνικότητά της, το ξένο επενδυτικό και εισπρακτικό ενδιαφέρον αυξάνεται από τα υπερπλούσια κοιτάσματα της περιοχής. Το καθεστώς επιλέγει την νεοταξική Εσπερία από την Ορθόδοξη Ρωσία οδηγώντας στην ακύρωση μια ελληνορωσική αεροναυτική άσκηση στο FIR των Αθηνών.
Στα μετόπισθεν της ελεύθερης τάχα Ελλάδος Έλληνες συνελήφθησαν γιατί αποδοκίμασαν τον Πρόεδρο Παπούλια στους εορτασμούς των Θεοφανείων. Και στις πόλεις μας έχουν κάνει κατάληψη οι λαθρομετανάστες και τα καταστροφικά τους αντίδωρα. Όπως στην περίπτωση της Λακωνίας που κάνει θραύση η ελονοσία με 35 νεκρούς εν έτει 2012. Και στο Σουφλί σε μια περίπτωση πιάστηκαν 6 από τους 7 συνολικά λαθρομετανάστες που είχαν διαφύγει από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης αφού προηγουμένως πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση. Είναι φανερό ότι ο νεοταξισμός θέλει κλειστή κάθε οδό της εθνικής μας ζωής με τους Έλληνες να υπόκεινται σε μια πολυποίκιλη ασφυξία.
Όμως η Πατρίδα, η Ελευθερία και η Αξιοπρέπεια του Έλληνα δεν είναι ανταλλάξιμα και εμπορεύσιμα είδη. Είναι Αξίες ακατάλυτες. Και η ευημερία του λαού μαζί με την ισχύ της Ελλάδος είναι υπόθεση που θα λάβει στα χέρια του με επαναστατική δράση και αυτοπεποίθηση ο ελληνικός λαός. Αυτή είναι η ώρα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών