Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 'KARDAK" EIΔΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!





ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΘΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ, ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΝΕ ΕΠΙ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:


Οι ακραίες δεξιές ομάδες στην Ελλάδα οι οποίες διοργάνωσαν πορεία στην Αθήνα με πρόσχημα την επέτειο της κρίσης Kardak που σημειώθηκε μεταξύ της Τουρκίας και Ελλάδας το 1996 επιτέθηκαν κατά των αλλοδαπών.

Μια πολυπληθή ομάδα αποτελούμενη από τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Χρυσή Αυγή χθες το βράδυ συγκεντρώθηκαν και διαδήλωσαν μπροστά από το Μνημείο Kardak στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας της Αθήνας. Το πλήθος εμποδίστηκε από την αστυνομία όταν επιχείρησε να διοργανώσει πορεία προς τη Βουλή.

Μετά από τη διάλυση της πορείας μια μικρή ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι κρατούσαν σημαίες ναζί πήγαν στην Πλατεία Ομόνοιας κατά τις 10.30 το βράδυ και επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς στο σταθμό μετρό της Ομόνοιας.

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν τραυματίστηκαν δυο άνθρωποι εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Η αστυνομία που επενέβη στα επεισόδια προχώρησε σε προσαγωγή 42 ατόμων.

ΑΥΤΑ ΒΟΛΕΥΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑΝ... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ...


1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών