Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2012

ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΖΩΟΚΛΕΦΤΕΣ!!

Ζωοκλέφτες από την Αλβανία, περνούν τα ελληνοαλβανικά σύνορα, κυρίως στην πλευρά της Θεσπρωτίας, κλέβουν ολόκληρα κοπάδια και οι κτηνοτρόφοι τους κυνηγούν με τις καραμπίνες...
Δεν έφθαναν τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφία, προστέθηκε σ’ αυτά και η ζωοκλοπή. Και δεν μιλούμε ούτε για την «κατ’ έθιμο» που σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας θεωρείται «παράδοση» από τους κατοίκους, ούτε για μεμονωμένες κλοπές ζώων λόγω πείνας, όπως θα έλεγαν όσοι σκόπιμα προσπαθούν να παραπλανήσουνγια τα αίτια αύξησης της εγκληματικότητας στην Ελλάδα
Αλλά, πρόκειται για οργανωμένη κλοπή ολόκληρων κοπαδιών στα σύνορα με την Αλβανία (όπως και με τα Σκόπια). Γράφει η ηπειρωτική «Κάτοψη», ότι ζωοκλέφτες από την Αλβανία, περνούν τα ελληνοαλβανικά σύνορα, κυρίως στην πλευρά της Θεσπρωτίας, κλέβουν ολόκληρα κοπάδια και οι κτηνοτρόφοι τους κυνηγούν με τις καραμπίνες!
Απελπισμένος κτηνοτρόφος από τους Αγίους Πάντες, που του έχουν κλέψει δύο φορές τα ζώα, ενημέρωσε και δημόσια τις Αρχές, ότι «αν με ξανακλέψουν και τους προλάβω θα ρίξω στο ψαχνό».

Και αυτός μεν δεν το έπραξε (ακόμη) το έπραξε όμως ένας 48χρονος από τους Αγίους Πάντες Φιλιατών, που κυνήγησε μέχρι τα σύνορα Αλβανούς, οι οποίοι έκλεψαν τα πρόβατά του. Ήταν αποφασισμένος να μπει οπλισμένος στο αλβανικό έδαφος και να τα αναζητήσει. Τον γύρισε πίσω η Αστυνομία και στη συνέχεια, τον συνέλαβε, αφού δεν είχε άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.

Ο Μακεδών
Eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών