Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2012

Να ποιοί είναι οι Σύριοι "αντικαθεστωτικοί"..Υπάλληλοι του Σιωνισμού. Και προπαγάνδα καλά κρατεί...


mohammad_marea_with_observers_and_hanged1.jpg
Πριν λίγες ημέρες ένα στέλεχος του Baath, ο Mar’ea Mohammad, έκανε το μοιραίο λάθος να μιλήσει μπροστά στις κάμερες στους εκπροσώπους του αντιπροσώπων του Αραβικού συνδέσμου, για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.
Η κίνηση του όμως αυτή φαίνεται πως «στοχοποιήθηκε» από τους κακοποιούς και τους μισθοφόρους της “αντιπολίτευσης”. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να εντοπιστεί και να απαγχονιστεί επειδή μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στη χώρα του.
Σε απάντηση της καθημερινής προπαγάνδας από ορισμένα blogs που συνειδητά ή ασυνείδητα υπηρετούν την προπαγάνδα των σιωνιστών και τη γνωστή κερδοσκοπική «ηλεκτρονική έκδοση» του «αριστερού» δημοσιοκάφρου (ναι, εκείνου που… δεν πληρώνει τους εργαζόμενους στο «κανάλι» του, που είναι μονίμως κρατικοδίαιτος, που έχει καταδικαστεί για λογοκλοπή βιβλίου και τον οποίο προτιμάει να συνεντευξιάζεται ο γΑΠ).
Για ξεκάρφωμα πετάμε και κανένα ανώδυνο αρθράκι για την Παλαιστίνη ή υπέρ δήθεν ακτιβιστών για την Παλαιστίνη. Όσοι δεν είναι ήδη προνομιακοί ευνοούμενοι-ευνούχοι της πρεσβείας και του Ισραήλ, θα χρειασθούν πολύ περισσότερα.
Όσο για τους ενόπλους “ακτιβιστές” της Συρίας αμείβονται με.....
120 $ημερησίως όταν ο μέσος μισθός στη Συρία ειναι 250 $.
Μετά τους ακτιβιστές της Βεγγάζης, τώρα τα αργυρώνητα ΜΜΕ ανακάλυψαν τη Homs, τη Μόσχα, το Πεκίνο, αύριο την Τεχεράνη και το Καράκας… Κι έχει ο διάολος λεφτά για όλους τους προδότες!
Ομάρ Σ.
πηγή: “
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδώ:
http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2012/02/marea-mohammad.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών