Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 28, 2012

O ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"... ΛΕΝΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ

Είναι αστείο αυτό που συμβαίνει με τη γειτονική ΠΓΔΜ. Την στιγμή που Έλληνες πολιτικοί, αξιωματούχοι και λοιποί δηλώνουν ανοιχτά την άνεσή τους με την κλήση της ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» με διάφορα συνθετικά που με τον καιρό ξεχνιούνται, στο εσωτερική της γειτονικής μας χώρας, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Το έντονο αλβανικό στοιχείο υπενθύμισε για μια ακόμη φορά του τι συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα. Πριν λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια αγώνα χειροσφαίρισης μεταξύ της ομάδας νέων του Κοσσυφοπεδίου και της ΠΓΔΜ, οπαδοί της πρώτη ανάρτησαν πανό στο οποίο γραφόταν στα αγγλικά «Bulgarians by God, Macedonians by Tito». Δηλαδή, ο Θεός τους έκανε Βούλγαρος και ο Τίτο τους έκανε «Μακεδόνες». Βέβαια οι Κοσοβάροι οπαδοί δεν....
περιορίστηκαν μόνο σε αυτό. Έκαψαν και σημαία της «FYROM», ανταποδίδοντας τα αισθήματα που τους επέδειξαν λίγο καιρό πριν οι Σκοπιανοί οπαδοί σε αθλητική διοργάνωση στο Βελιγράδι.

Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι η στάση των Αμερικανών, των Γερμανών και των λοιπών Δυτικών στα ζητήματα των Βαλκανίων ήταν και είναι άκρως καταστροφική. Και θα συνεχίσει να είναι όσο.. θα στηρίζονται μορφώματα εις βάρος της Ιστορίας. Το δεύτερο είναι ότι η ελληνική εξωτερική πολιτική για χρόνια ήταν ανίκανη να κάνει κάτι, είτε γιατί δεν ήθελε ή γιατί δεν είχε την ιστορική συνείδηση για να το κάνει. Το χειρότερο ήταν ότι βάφτισε την αθλιότητα «ρεαλισμό». Σαν να λέμε ότι η συνειδητοποίηση του βιασμού, σεξουαλικού ή ψυχικού ή ακόμα και ιστορικού, είναι η εκπόρνευση. Όχι η απονομή Δικαιοσύνης ή στήριξη της ιστορικής αλήθειας… Αλλά κι εδώ ο ελληνικός λαός φάνηκε λίγος. Και οι ανοησίες περί οικονομικής κυριαρχίας της Ελλάδας με μερικά σούπερ-μάρκετ και μερικές τράπεζες, που δεν ασκούσαν εθνική πολιτική, αποδείχθηκαν προϊόν αρρωστημένης φαντασίας των ελληνικών «ρεαλιστικών» κομμάτων.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών