Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2012

Με πολιτικούς θα γίνουν οι παρελάσεις την 25η Μαρτίου...Ε, ρε γλέντια!

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, ενώ το «παρών» θα δώσουν κανονικά όλα τα μέλη της κυβέρνησης. Αυτό αποφασίστηκε στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί.

Συγκεκριμένα, έλαβαν μέρος οι.... υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος, Παιδείας Γ.Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλος και Π.Καψής.
 
Κατά πληροφορίες, στη σύσκεψη δεν συζητήθηκαν θέματα επιχειρησιακού χαρακτήρα της Αστυνομίας, ωστόσο οι ίδιες πηγές επισήμαναν ότι θα υπάρχει επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΛ.ΑΣ.

Τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφάλεια θα συζητηθούν σε νέα σύσκεψη.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Πρέπει να αστυνομευθεί αποτελεσματικά» τόνισε σχετικά με την κεντρική στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

Ο ίδιος απέδωσε τα επεισόδια στις παρελάσεις στις δυνάμεις της Αριστεράς και σε ορισμένους, όπως είπε, εξτρεμιστές της δεξιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, στην οποία μετείχε και ο υπουργός Παιδείας, ακολούθησε σύντομη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιώργο Μπαμπινιώτη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών