Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 18, 2012

Για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τον....ξεσηκωμό!


Μεγάλη φασαρία έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την πολυαναμενόμενη -από όλες τις πλευρές – στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Το πολιτικό σύστημα θέλει απλά να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται, η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαμαρτυρηθεί ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που ονειρεύονται την αρχή του. . . «ξεσηκωμού».
Μην ξεχάσουμε να.....
αναφέρουμε και την άποψη που ακούγεται από ορισμένους ότι οι παρελάσεις είναι «ιερές» και ως εκ τούτου κανείς δεν πρέπει να τις αμαυρώνει με διαμαρτυρίες. Μεγαλύτερο ψέμα φυσικά και δεν υπάρχει. Οι παρελάσεις είναι ιερές, με ή χωρίς εισαγωγικά, όταν γίνονται για να τιμήσουν τους αγώνες των προγόνων μας, και κυρίως για να μάθουν στον σημερινό παρηκμασμένο λαό ότι κατάγονται από ανθρώπους που όρισαν την έννοια της λέξης ήρωας.
Όταν όμως οι παρελάσεις έχουν γίνει πανηγυράκι που οι -άλλοτε ένδοξες- Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας αποδίδουν τιμές στον κάθε πολιτικάντη τότε πραγματικά έχουν χάσει το νόημα τους. Εκτός αν θεωρεί κανείς ότι με την παρουσία στις εξέδρες των επισήμων των πολιτικών που ξεπούλησαν την χώρα τιμούμε πραγματικά την μνήμη των ανθρώπων που πέθαναν με την λέξη Ελλάδα στα χείλη τους.
Εκτός αν θεωρεί κανείς ότι με την παρουσία πολιτικών προσώπων (φεντεραλιστών. . . ) που έλεγαν να «πάρει την σημαία ο αέρας» δίνουμε το σωστό παράδειγμα στις νέες γενιές για την στάση που πρέπει να κρατούν απέναντι στο έθνος. Αν αυτές είναι οι παρελάσεις που πρέπει να τιμούμε ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Αυτές οι παρελάσεις όπως και κάθε τι που συμβολίζει την σημερινή παρακμή μας και την απόλυτη υποταγή όλων των θεσμών και της κοινωνίας στον κοινοβουλευτισμό των κλεφτών και των πουλημένων, πρέπει να καταργηθούν! Πριν προλάβει κανείς να,......

συνέχεια

10 ΣTA 10: Για την Παρέλαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών