Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2012

Το Κάλεσμα ισχύει: Όλοι οι Πατριώτες στο Σύνταγμα την 25η Μαρτίου !!

Κάθε μέρα τελικά θα διαπιστώνεται και μια ακόμη ανοησία.

Άντε λοιπόν, ας διαψευστεί κι αυτό...

Εντοπίστηκε η παρακάτω αφελής και αστεία προπαγάνδα σε κάποιες σελίδες («αναρχοαριστερού προσανατολισμού βεβαίως):

«….αναστέλλεται η λειτουργία της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής για ένα χρονικό διάστημα, ώστε να μη γίνει αιτία πρόκλησης επεισοδίων την 25η Μαρτίου και να μη χυθεί αίμα μεταξύ Ελλήνων…»

Θα τονίσω ότι το Πνεύμα και η Ιδέα της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής» εκπορεύεται από εμένα προσωπικά. Και θα μου επιτραπεί να διευκρινήσω - έστω "λακωνικά" - ότι ακολουθεί ένα ιδιαίτερο κανάλι διαδικτυακής γενικής δημόσιας επικοινωνίας/ανταπόκρισης από πλευράς των Πατριωτών φίλων και υποστηρικτών αυτής της Πατριωτικής Ιδέας.

Για παράδειγμα, το Σάββατο 17 Μαρτίου «ανταποκρίθηκαν» στο «Κάλεσμα» για ενίσχυση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα αρκετές δεκάδες Γενναίων Συναγωνιστών Πατριωτών. Και όχι μόνον όμως. Οι πανταχόθεν βαλλόμενοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα ενισχύθηκαν και από αρκετές ακόμη δεκάδες Γενναίων Συναγωνιστών της Ομάδας «Χ». Όλοι μαζί οι Συναγωνιστές παρέμειναν πεισματικά στην Πλατεία στηρίζοντας τους κατοίκους. Και για πρώτη φορά στα σύγχρονα χρονικά η Πολιτεία αποφάσισε να σεβαστεί αυτούς τους εναπομείναντες ΕΛΛΗΝΕΣ ηρωϊκούς κατοίκους και να μην επιτρέψει την «επέλαση των (μόλις) 200 αναρχοαριστερών εθνοπροδοτών» (άλλο θέμα που οι μισοί απ’ αυτούς ήταν λαθρο – που είναι μωρέ η «πάλαι ποτέ δύναμή σας»;)…..

Αυτή η «τραγική ήττα», τους τραυμάτισε όπως φαίνεται τόσο πολύ, τρομοκράτησε τόσο μα τόσο πολύ τους εθνοπροδότες οπαδούς τους (οι οποίοι βεβαίως δεν τολμούν μετά απ' αυτό το "σοκ" να εμφανιστούν στο Σύνταγμα την 25η Μαρτίου για να σαμποτάρουν την Εθνική μας Επαίτειο και την Στρατιωτική Παρέλαση) που καταφεύγουν σε «παραπληροφόρηση» και "φοβισμένη προπαγάνδα" για να τους δώσουν «θάρρος».

Είναι σαν να τους λένε δηλαδή (στους αναρχοαριστερούς εθνοπροδότες οπαδούς τους και στους λάθρο – συνεργάτες τους) :

«…ρε συντρόφια, μην φοβάστε, να, κοιτάξτε, η Πατριωτική Πολιτοφυλακή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ….μην φοβάστε μωρέ….ελάτε την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα…»

Αν και είναι για γέλια αυτή τους η φοβισμένη κι απέλπιδα πράξη απελπισίας, ε, είναι πειρασμός να παρέμβω με μια δημόσια ανακοίνωση:

«….Το ΚΑΛΕΣΜΑ μου σαν Γιώργος Ανεστόπουλος, εκφραστής της Ιδέας της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής ΙΣΧΥΕΙ: Όλοι οι Φίλοι της Ιδέας της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής πρέπει να βρίσκονται στο Σύνταγμα την 25η Μαρτίου για να τιμήσουν την Παρέλαση, τους Εθνικούς Αγωνιστές μας και την Παρέλαση του Τιμημένου μας Στρατού….»

Κι ο νοών νοείτω…

Γιώργος Ανεστόπουλος

H E.E.Σ.Α.Α.Α. - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - Χ ΚΑΙ ΤΑ BLOG HELLENICPRIDE.GR - ELNEWS KAI OLIKIANTISTASI.BLOGSPOT.COM ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών