Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 11, 2012

Φωτό από το γιαούρτωμα του Βενιζέλου

Οργισμένοι πολίτες από την είδηση της χρεοκοπίας της χώρας, παρά την εξαθλίωση που υφίστανται, επιτέθηκαν με γιαούρτια και μπουκάλια νερό στον Υπουργοί Οικονομικών Ε.Βενιζέλο ενώ αυτός παρακολουθούσε ομιλκία του Πάρι Κουκουλόπουλου στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης...





Από την ενέργεια των αγανακτισμένων πολιτών υνελήφθη ένας ηλικιωμένος, ενώ ο Ε.Βενιζέλος αποχώρησε από την αίθουσα μέχρι να έρθει η ώρα του να μιλήσει στο από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ένας κλασικός εκπρόσωπος αυτού που κάποτε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου είχε χαρακτηρίσει ως "τιμημένα γερατιά", να πλησιάζει τον Ε.Βενιζ'έλο με το χέρι σε μία υφασμάτινη τσάντα και στην δεύτερη ο γιαουρτωμένος ΥΠΟΙΚ.

Ο συνταξιούχος που συνελήφθη λέγεται Ιωάννης Λεμονής και μαζί του αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ήταν ακόμα δύο γεροντάκια νπου αποχώρησαν από την φόβο μην συλληφθούν..

Η οργή των πολιτών ξεχειλίζει πλέον και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογές νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι εθνικές εκλογές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών