Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 25, 2012

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του δολοφόνου της Τουλούζης που απέκρυψαν τα ΜΜΕ - Ένας ακόμη προγραμματισμένος(από τους Σιωνιστές) δολοφόνος;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Είναι πολύ σημαντικό στους καιρούς που ζούμε να ερευνούμε προσεκτικά κάθε σημαντικό γεγονός που ακούμε να συμβαίνει γύρω μας. Δυστυχώς τα ΜΜΕ ελέγχονται σε ποσοστό άνω του 90% απο Εβραίους. 


Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μαθαίνουμε ποτέ τίποτα για την δράση των Εβραίων και τον υπονομευτικό ρόλο των οργανώσεών τους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι οργανώσεις των Εβραίων σε όλο τον κόσμο τρομοκρατούν τους καθηγητές πανεπιστημίων μέσω των ΜΜΕ όταν αυτοί τολμήσουν να ασκήσουν κριτική στον "εκλεκτό λαό".  


Οι εν Ελλάδι αριστεροί διατυμπάνιζαν στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ οτι υπάρχει "ακροδεξιά τρομοκρατία" και κίνδυνος στην Ευρώπη εξαιτίας της ανόδου του αντιμεταναστευτικού κινήματος μετά τη σφαγή στην Νορβηγία απο τον Breivik. 


Κανείς όμως απο αυτούς δεν έκατσε να ψάξει βαθύτερα το παρελθόν του  Breivik, που όπως αποδείχθηκε είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου απο το ιουδαϊκό ιερατείο και ήταν φανατικός φιλο-Σιωνιστής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ .. Το χειρότερο είναι ότι όσοι αριστεροί είδαν το βίντεο για τον Breivik δεν το διέδωσαν καθόλου επειδή δεν συμφωνούσε με τα συμφέροντα της αριστεράς...


Η ηγεσία του Εβραϊσμού γνωρίζει οτι τόσο οι επιθέσεις εναντίον Εβραίων πολιτών, όπως αυτή στην Γαλλία,όσο και οι "ρατσιστικές" επιθέσεις όπως αυτή που έγινε στην Νορβηγία, εξυπηρετούν πλήρως τα συμφέροντά τους.


Στο παρελθόν έχουμε δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο.....
Εβραίοι παραδέχονται ότι αυτοί προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη. 


Μέσω τέτοιων επιθέσεων δημιουργείται αίσθημα συμπόνοιας προς τον εβραϊκό πληθυσμό και ψηφίζονται νόμοι εναντίον του "αντισημιτισμού" και του "ρατσισμού", οι οποίοι αποσκοπούν στο να φιμώσουν τις φωνές που ξεσκεπάζουν τα σχέδιά τους για Παγκόσμια Κυριαρχία..



Ο δολοφόνος της Τουλούζης, Mohamed Merah..

Το άρθρο που ακολουθεί μετάφραση της ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ απο το site του Gilad Atzmon.


Γράφει ο Gilad Atzmon(σ.σ:ο Ατζμόν είναι Εβραϊκής καταγωγής και ζούσε στο Ισραήλ.Περισσότερα για αυτόν θα βρείτε στην ιστοσελίδα του).


Ο Ισραηλινός τύπος ανάφερε οτι ο Γάλλος δολοφόνος Mohamed Merah είχε επισκεφθεί το Ισραήλ στο παρελθόν. Σύμφωνα με αυτή την δημοσίευση, το διαβατήριο του Merah είχε ισραηλινά γραμματόσημα πάνω του. Ο λόγος του ταξιδιού του στο Ισραήλ είναι άγνωστος. Ισραηλινοί αναλυτές υποπτεύονται οτι προσπαθούσε να επισκεφθεί Παλαιστινιακές περιοχές ή ετοίμαζε μια τρομοκρατική επίθεση.


Παρόλα αυτά εγω δεν θα αποκλείσω το ενδεχόμενο οτι ο Merah εκπαιδεύτηκε απο τις Ισραηλινές δυνάμεις κατα τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Ισραήλ. 


Ο Merah μπορεί να χρησιμοποιήθηκε για να εκτελέσει μια προβοκάτσια που θα οφελούσε τους Εβραίους. Άλλωστε το μότο της Μοσάντ της Ισραηλινής Μυστικής Υπηρεσίας είναι "Μέσω της Εξαπάτησης Κυριαρχούμε".


Διαβάστε την ιστορία του Naeim Giladi, ενός Ισραηλινού πράκτορα που δρούσε στο Ιράκ στα τέλη της δεκαετίας του 1940.


"Στις 10 Μαϊου, στις 3 π.μ., μια χειροβομβίδα είχε πεταχτεί προς το παράθυρο της εταιρείας Beit-Lawi Automobile που ανήκε σε Εβραίους,καταστρέφοντας το κτίριο.Δεν κτυπήθηκε κάποιος σοβαρά.


Στις 3 Ιουνίου, 1950 ακόμη μια χειροβομβίδα είχε πεταχτεί απο το παράθυρο ενός αυτοκινήτου στην περιοχή El-Batawin στην Βαγδάτη όπου ζούσαν οι περισσότεροι πλούσιοι Εβραίοι και Ιρακινοί της μεσαίας τάξης.Κανείς δεν πληγώθηκε σοβαρά,αλλά μετά την έκρηξη Σιωνιστές ακτιβιστές έστειλαν τηλεγραφήματα ζητώντας την αύξηση της ποσόστωσης για τους μετανάστες απο το Ιράκ.


Στις 5 Ιουνίου στις 2:30 π.μ. μια βόμβα εξερράγη δίπλα στο εβραϊκής ιδιοκτησίας κτίριο Stanley Shashua στον δρόμο El-Rashid, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.


Στις 14 Ιανουαρίου 1951 και ώρα 7:00 μ.μ. μια χειροβομβίδα πετάχτηκε σε μια ομάδα Εβραίων έξω απο την Συναγωγή Masouda Shem-Tov. Η έκρηξη κτύπησε ένα καλώδιο υψηλής τάσης, προκαλώντας ηλεκτροπληξία σε 3 Εβραίους,ένας εκ των οποίων ήταν νεαρό αγόρι,ο Itzak Elmacher, και τραυμάτισε 30 ακόμη.Μετά την επίθεση η Έξοδος των Εβραίων απο το Ιράκ αυξήθηκε σε 600-700 την ημέρα.


Οι Σιωνιστές προπαγανδιστές εξακολουθούν να ισχυρίζονται οτι οι επιθέσεις ήταν έργο αντισημιτών Ιρακινών που ήθελαν να διώξουν τους Εβραίους απο την χώρα τους. Η τρομερή αλήθεια είναι οτι οι χειροβομβίδες που σκότωσαν και τραυμάτισαν Εβραίους του Ιράκ και προκάλεσαν ζημιές στην περιουσία τους είχε πεταχτεί απο Σιωνιστές Εβραίους."

1 σχόλιο:

  1. Η ΤΑΚΤΙΚΗ 'ΠΟΥΡΙΜ' ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΑ Σ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΩ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΤΣΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΩ .
    ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών