Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

Η Τουρκία πίσω από την εθνικιστική «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» της Αλβανίας!!

Υπό τουρκική καθοδήγηση βρίσκεται η εθνικιστική οργάνωση Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (Aleanca Kuqezi/ΑΚ), σύμφωνα με αποκαλύψεις του αλβανικού περιοδικού MAPO, το οποίο επισημαίνει τον κίνδυνο επιστροφής της Οθωμανών στα Βαλκάνια μέσω του νέου κόμματος του Kreshnik Spahiu. Η ΑΚ εμφανίστηκε αρχικά ως οπαδική οργάνωση της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και πολιτικοποιήθηκε χάρη στον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Kreshnik Spahiu που ανέλαβε επικεφαλής, διεξάγοντας λυσσώδη αγώνα κατά της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.
 
Συγκεκριμένα, σε άρθρο με τίτλο........ “Το Nεο-οθωμανικό Σχέδιο: η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, τουρκικό κόμμα”, ο δημοσιογράφος Alfred Lela γράφει ότι το ταξίδι του Spahiu στις ΗΠΑ και οι συναντήσεις με μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου έγιναν με τουρκική μεσολάβηση και χρηματοδότηση. Στην ανάλυσή του, ο δημοσιογράφος εκτιμά ότι η Τουρκία επιχειρεί να διεμβολίσει μέσω της ΑΚ το δίπολο Σοσιαλιστικού Kόμματος-Δημοκρατικού Κόμματος, παρά τις στενές σχέσεις Berisha-Εrdogan.

Ο αρθρογράφος επισημαίνει πως μετά την διείσδυση ενός ισχυρού τουρκικού δικτύου στους τομείς της οικονομίας και της εκπαίδευσης στην Αλβανία, δημιουργούνται απαιτήσεις και για πολιτική εκπροσώπευση ενώ διαπιστώνει ότι η υπαγωγή της Αλβανίας, του Κοσόβου και της Βοσνίας σε τουρκική ζώνη επιρροής θα είχε την εύνοια των ΗΠΑ καθώς η Ουάσιγκτον θεωρεί την Τουρκία χώρα πρότυπο για τον μουσουλμανικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών