Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2012

ΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ Η ΕΛΛΑΣ

Μάθαμε στην πατρίδα μας με τη στημένη κρίση νέες οικονομικές ορολογίες που πριν γνωρίζανε μονάχα οι ασχολούμενοι με την εθνική οικονομία και την οικονομική επιστήμη. Βέβαια οι ατασθαλίες που φόρτωσαν ένα δυσβάστακτο όσο και αδιευκρίνιστο χρέος στους ώμους μας δεν πρόκειται να αναδειχτούν από τους πραγματικούς υπαιτίους. Γιατί τότε θα δούμε πως το χρέος δεν ανήκει στον ελληνικό λαό.

Αν δοθούν οι δέουσες διευκρινήσεις θα πρέπει να εξηγήσουν οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες στον χειμαζόμενο λαό ότι το χρέος το δημιούργησαν οι ίδιοι εισπράττοντας από τους διεθνείς τοκογλύφους δάνεια για να συντηρήσουν το σάπιο και πολυέξοδο καθεστώς τους. Και ακόμη θα πρέπει να παραδεχτούν τη διευκόλυνση που παρείχαν στον διεθνιστικό νεοταξισμό να καταλάβει με το χρήμα την πατρίδα μας ρίχνοντάς την ως ναυάγιο στα βράχια της εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μάθαμε λοιπόν τι σημαίνει κούρεμα χρέους, αλλά δεν μας είπαν ότι αυτό σημαίνει....
μεγαλύτερη φορολογική αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Παρακολουθούμε την διαρκή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που δεν εισφέρουν τίποτα στον πολίτη και το κράτος αλλά την ίδια στιγμή αυξάνεται διαρκώς η αδυναμία ανταποκρίσεως των νοικοκυριών στις απολύτως απαραίτητες ανάγκες, ακόμα και σ’ αυτές που αφορούν ένα πιάτο φαγητό.

Μας μιλάνε για την ανάγκη ανάπτυξης αλλά αυτό που αναπτύσσεται στην πραγματικότητα είναι η ανεργία και μαζί της οι μειώσεις μισθών και τα λουκέτα ελληνικών επιχειρήσεων. Άρα η ανάπτυξη είναι ένα πρόσχημα όταν υποθηκεύονται ένεκα του χρέους τα σπίτια μας, το χωράφι, ο γεωφυσικός μας πλούτος, τα νησιά μας, η Μακεδονία. Πως ξάφνου μεταξύ PSI και δανειακής σύμβασης συζητείται το θέμα των Σκοπίων μεταξύ του πρώην και του νυν πρωθυπουργού νομίζετε;

Τολμάνε λοιπόν οι ξενοκίνητοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες, οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι που τους καλλωπίζουν και οι λοιποί χορηγοί τους να μαλώνουν τον ελληνικό λαό που αποδιώχνει τις κατοχικές αρχές όπου τους συναντούν. Τολμάνε οι λαοπλάνοι να κοιτούν απορημένοι τις κάμερες και να καταλογίζουν λένε αντιδημοκρατική συμπεριφορά. Τολμάνε να ξερνάνε οι δημοκόποι χολή για την έλλειψη κατανόησης των πολιτών στην ανάγκη πραγματοποίησης θυσιών.

Και από κοντά συμφωνούν οι δημοσκόποι που έρχονται να καταγράψουν στις δημοσκοπήσεις τους τις ακραίες τάχα και ακροδεξιές αναζητήσεις των Ελλήνων όταν όλοι αυτοί οι ινστρούχτορες της πολιτικής αυτοχειρίας του Έθνους προωθούν ως βαλβίδα εκτονώσεως της λαϊκής αντίδρασης την Αριστερά όψη του Συστήματος στην εξουσία. Κρίνουν όλοι αυτοί με περίσσιο θράσος τον λαό που στηρίζει με το αίμα και τον ιδρώτα του την χιλιοαγαπημένη πατρίδα.

Αλλά αυτοί που έχουν το δικαίωμα να κρίνουν τους Έλληνες είναι εκείνοι που θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν την Ελλάδα ακόμη και όταν επιχειρηθεί το τελειωτικό χτύπημα. Είναι εκείνοι που κουβαλούν τον Ελληνισμό κάθε ημέρα μέσα τους, στο μυαλό, το αίμα και τη συνείδηση. Κριτής δίκαιος και των πωλητών της φυλής μας και του μαχόμενου εθνικισμού μας είναι η Ελλάς η ίδια. Γιατί εμείς οι δήθεν κακοί και ακραίοι δεν πρόκειται να αφήσουμε ατιμώρητη την προδοσία.

Η καταδίκη και η ποινή θα είναι βαρύτατη και το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της μειοδοσίας θα σταλεί οριστικά στο καλάθι των αχρήστων της πολιτικής μας ζωής άνευ επιστροφής. Και το κατηγορητήριο θα συμπεριλάβει τα πάντα. Οι υπαίτιοι θα δικαστούν και για τη φτωχοποίηση του λαού και για τη μείωση της εθνικής κυριαρχίας και για τα συσσίτια και για τις λιποθυμίες των παιδιών μας και για τις αυτοκτονίες των αδελφών μας. Ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Είναι πολύ κακός ο Εθνικοκοινωνισμός μας; Είναι πολύ σκληροί οι Έλληνες Εθνικιστές; Είναι πολύ άδικο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα των Ενωμένων Ελλήνων; Πολύ καλά κάνουμε και έτσι θα παραμείνουμε. Αρωγοί της ευημερίας του λαού μας και της ανεξαρτησίας του Έθνους μας. Αυτοί είναι οι κριτές μας και οι εντολείς μας. Για τους δυνάστες δεν μας καίγεται καρφί. Τα καρφιά που έχουν μπήξει στο Σώμα της Ελλάδος θα τα εισπράξουν με τόκο για να είμαστε στο κλίμα των ημερών.

Εχθροί και προδότες έχουν κλείσει ήδη μια πρώτης τάξεως θέση στον καιάδα. Θα τους κρίνουμε γιατί την αδικία και την αχαριστία δεν την θέλει και δεν τη συγχωρεί ο Θεός. Και ύστερα θα μας κρίνει ο ίδιος ο Θεός. Εκείνος και μόνον. Όχι οι βασανιστές των Ελλήνων που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια που κλείνουν στην αγκαλιά τους όνειρα και μνήμες δικές μας και των γονιών μας. Όχι αυτοί που κλέβουν το ψωμί των παιδιών μας και τις δουλειές μας νομίζοντας πως θα υποκύψουμε στη λεηλασία της Ελλάδος και το διωγμό των Ελλήνων. Όχι αυτοί που μας φέρνουν «περιούσιο» ζυγό και νέα τουρκοκρατία.

Θέλω την εξοντωτική τιμωρία των ανθελλήνων και την επαναφορά των Ελλήνων στο τιμόνι και την παραγωγή της χώρας. Τους Έλληνες να έχουν πλήρη εργασία. Τα ελληνόπουλα να μαθαίνουν ελληνικά γράμματα και να είναι χαρούμενα. Και την Ελλάδα να γεύεται τους καρπούς της γης της και να μεγαλώνει. ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών