Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Ζημιά 1,2 δισ ευρώ στο ΙΚΑ από τις παράνομες αλλοδαπές νοσοκόμες!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έρχονται εκλογές...Μην αμφισβητήσετε ποτέ τη δύναμή σας..Δώστε τη σε αυτούς που θα επιστρέψουν την Ελλάδα στους Έλληνες
 
Μία απίστευτου μεγέθους πληγή του ΙΚΑ αποκαλύφτηκε μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο του ιδρύματος σε 8 νοσοκομεία της Αττικής. Στόχος της επιχείρησης ήταν ο εντοπισμός της αδήλωτης ή παράνομης εργασίας ανθρώπων που εκτελούσαν χρέη αποκλειστικού νοσοκόμου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο καταγράφηκαν 106 ανασφάλιστες αλλοδαπές που δεν διέθεταν τη σχετική άδεια, πιστοποιητικά υγείας ή νομιμοποιητικά έγγραφα. 
 
Την στιγμή που η.... ελληνική κοινωνία μαστίζεται από την ανεργία την στιγμή που τα ελληνόπουλα μετά από τεράστιες οικονομικές θυσίες καταφέρνουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους οι ελεγκτές του ΙΚΑ διαπίστωσαν ότι στα νοσοκομεία που έλεγξαν υπήρχαν μόνο… 10 αποκλειστικές, που εργάζονταν νόμιμα.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι τα γραφεία προϊσταμένων βάρδιας, δεν τηρούσαν στοιχεία παρουσίας των παράνομων αλλοδαπών στους θαλάμους των ασθενών. Όπως αναφέρει το ΙΚΑ αυτή την περίοδο στα
μητρώα του είναι εγγεγραμμένοι 35.000 αποκλειστικές και αποκλειστικοί νοσοκόμοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι, σήμερα, άνεργοι.

Τα στελέχη του ΙΚΑ εκτιμούν ότι οι παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες ξεπερνούν τις 200.000. Στην πλειοψηφία τους, είναι γυναίκες από τις βαλκανικές χώρες, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία. Από τους υπολογισμούς που έχουν γίνει υπολογίζεται ότι η ζημιά του ΙΚΑ από αυτή την κατάσταση φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ το μήνα και στα 1,2 δισ. ευρώ το χρόνο.

Την ίδια στιγμή η γνωστή συμμαχία των προθύμων ως αν δεν υπάρχουν άλλες περιττές δαπάνες ή άλλου είδους σπατάλες, ζητά ακόμη και σήμερα που ο αμυντικός προυπολογισμός έχει εξαλωθεί να εξαφανιστεί ουσιαστικά ο μηχανισμός άμυνας της χώρας με νέες περικοπές. Αυτά για να ξέρουμε γιατί το κράτος δεν έχει έσοδα.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών