Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 24, 2012

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Το πολιτικό οικοδόμημα της Μεταπολίτευσης τρίζει. Οικοδομημένο πάνω σε μια εθνική προδοσία πριν από 38 χρόνια, πνέει τώρα τα λοίσθια. Και το βράδυ της 6ης Μαϊου θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος με την θριαμβευτική είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Νέα Βουλή!

Η εθνική προδοσία της Κύπρου απετέλεσε την έσχατη αδικία εις βάρους του Έθνους. Και τούτο γιατί ετέθη η Δημοκρατία πάνω απ’ αυτό.

Και ο Θεός, ο Θεός της Ελλάδος, αποστρέφεται την αδικία. Και τιμωρεί τους αδίκους. Αυτούς που προέβησαν στην ανίερη αυτή πράξη, με κορυφαίο παίκτη του παιχνιδιού τον γνωστό Ζυριχέζο. Που νόμιζε ότι θα μπορούσε με τον τρόπο αυτό να αντικαταστήσει την υποτιθέμενη τυραννία με την …
ευωδιάζουσα (!) δημοκρατία. Και πράγματι, αισθανόμαστε τώρα την «ευωδία» της δημοκρατίας σε όλο το μεγαλείο της!
Αλλά εμείς θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. Υπάρχει κάποιος φάκελος που λέγεται «Φάκελος της Κύπρου». Ο φάκελος αυτός ποτέ βέβαια δεν άνοιξε για το Λαό από τη Μεταπολίτευση για να γίνουν φανερές όλες οι φρικιαστικές πτυχές του ανοσιουργήματος. Όλοι οι υπαίτιοι της Κυπριακής τραγωδίας με προεξάρχοντα τον μεγάλο “εθνάρχη” μας, Ζυριχέζο, καλύφτηκαν έτσι προσεκτικά από τη Μεταπολίτευση γιατί από αυτούς η Μεταπολίτευση γεννήθηκε και γιγαντώθηκε.
Εμείς οι εθνικιστές αυτό το απόστημα της μεταπολιτευτικής ζωής που λέγεται «Φάκελος της Κύπρου» θα το σπάσουμε. Τον Φάκελο της Κύπρου ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ. Για να αισθανθεί η Ιστορία την δυσωδία που έκρυβε και να αποδώσει στον καθένα την αμοιβή του κατά τα έργα του. Για να δει ο ελληνικός Λαός και να μάθει καλά σε ποιούς νέους Εφιάλτες και Πηλιο-Γούσηδες στηρίχτηκε ολόκληρο το σάπιο οικοδόμημα της Μεταπολίτευσης, για να καταλάβει το ηθικό ποιόν τους και να μήν παραξενεύεται πλέον για το σημείο στο οποίο μας έφτασαν σήμερα οι επίγονοι. Για να τιμωρήσει τους τελευταίους και να στιγματίσει τους πρώτους, αποδίδοντας τη δική του Δικαιοσύνη. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εγγυάται γι’ αυτό.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών