Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 30, 2012

Ξεσηκώσου τώρα Ελληνικέ Λαέ και άσε τη καταιγίδα να ξεσπάσει!


” Ορθό το Λάβαρο η Νίκη μας προσμένει, ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή
Στο κόσμο αυτό θα δείξουμε πως μένει, το Θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή.
Χτυπάτε αλύπητα, με λύσσα, με φοβέρα, με θάρρος Σύντροφοι τα τείχη των εχθρών,
Με τη....
Χρυσή Αυγή θα γίνουμε μια μέρα, εκατομμύρια Στρατός αγωνιστών!”
Εισερχόμεθα αισίως, στη τελική ευθεία του εκλογικού αγώνος, ο οποίος ολοκληρώνεται την 6η Μαΐου. Ο Ελληνικός Λαός, καλείται να αποτινάξει τις αλυσίδες με τις οποίες τον έχει δέσει το διεθνές σιωνιστικό κεφάλαιο, σε συνεργασία με τους ελληνόφωνους συνεργάτες του. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, έπραξε όπως πάντα άλλωστε, το ιερό της χρέος απέναντι στο Λαό μας. Συνεχείς ενημερωτικές δράσεις, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής Πατρίδος, έλαβαν χώρα. Το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης, αντηχεί ακόμα τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην ελληνική περιφέρεια. Στη συνωμοσία της λάσπης των διαπλεκόμενων μαρξιστών και καπιταλιστών ρουφιάνων της δημοσιογραφίας, απαντήσαμε με εξόρμηση στο Λαό. Και είναι τώρα αυτός ο περήφανος Λαός, ο γεννήτορας και θεμελιωτής του Ευρωπαϊκού Πνεύματος, που απομένει να πράξει το δικό του χρέος έναντι της Πατρίδος και των μελλοντικών γενεών.
Η Χρυσή Αυγή, σήμανε Πολεμικό Προσκλητήριο. Επιστράτευσε στον μεγάλο αυτό πολιτικό αγώνα, τα υγιέστερα κύτταρα του ελληνικού οργανισμού. Και στο κάλεσμα τούτο, έσπευσε να δηλώσει το δυναμικό της παρών, η Ελληνική Νεολαία! Ναι λοιπόν, είχε δίκιο ο Αρχηγός μας όταν διατράνωνε με ατσάλινη πίστη: ‘’δε γνωρίζω αν υπάρχει μέλλον, εάν όμως υπάρχει, τότε το μέλλον μας ανήκει’’! Και είναι απολύτως φυσικό, το μήνυμα του γκρεμίσματος του ανθελληνικού καθεστώτος και του παλαιού και υπό κατάρρευση κόσμου που εκείνο εκπροσωπεί, να μη συγκινεί τους βολεμένους του κομματικού κράτους. Το μήνυμα όμως αυτό, γαλούχησε μια δράκα Εθνικιστών αγωνιστών, οι οποίοι τράβηξαν εμπρός κρατώντας σφιχτά και ψηλά τη Σημαία της Εθνικής Ιδέας. Μια δράκα Εθνικιστών, η οποία παρέμενε Πιστή όταν όλοι γύρω γίνονταν άπιστοι, και παρέμενε πιστή διότι είχε μια Σημαία να υπερασπίσει!
Ευγνωμονούμε τους εχθρούς μας, αριστερούς, δεξιούς, το καθεστώς ολάκερο, που μας πολέμησαν με λύσσα. Και τους ευγνωμονούμε διότι μας έκαναν σκληρούς και ανθεκτικούς ως άτομα, ως χαρακτήρες, ως Εθνικιστές. Η σημαντικότερή τους όμως προσφορά, υπήρξε το γεγονός ότι η βρώμικη και ανήθικη πολεμική τους μας αφύπνισε. Και ως νέα σπαρτιατική φρουρά, συσπειρωθήκαμε γύρω από τον Αρχηγό και τη Σημαία μας. Και προελάσαμε στο πολιτικό στίβο, τσακίζοντας τους εχθρούς μας. Με τι μέσα; Ούτε τα χρήματα των καπιταλιστών, ούτε τη διαφήμιση των δημοσιογραφικών οργανισμών, ούτε τη στήριξη των ξένων. Μονάχα την Εθνικιστική μας Ιδέα είχαμε, πλαισιωμένη όμως με πίστη δυνατότερη κι από τη φωτιά! Κι από κοντά Ενότητα και τέλος τη δύναμη της θέλησης. Μ’ αυτά νικήσαμε το συρφετό των προσκυνημένων!
Για εκείνους που ξεχνούν γρήγορα, να υπενθυμίσω ότι μόλις πριν ενάμιση μήνα, συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση του αριστερού παρακράτους, στα γραφεία του Κινήματός μας, επί της οδού Σωκράτους. Οι αριστεροί- αυτοσαρκαζόμενοι προφανώς- ισχυρίζονται πως ‘’το Κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης’’. Τους ευχαριστούμε που μας υπενθυμίζουν σε ποιό στρατόπεδο ανήκουν και από ποιούς λαμβάνουν εντολές. Τότε είχαμε ξεκάθαρα δηλώσει: ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΠΕΣΑΝ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΖΕΙ! Εκείνη λοιπόν την εποχή, απέστειλα ένα κείμενο στον Αρχηγό, ένα κείμενο για την διατράνωση της Πίστης στην Ιδέα και στους Συντρόφους, όπου κατέληγα με τα λόγια ενός σπουδαίου αξιωματικού του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου: ‘’από τη δράκα των πρωτόπειρων αυτών παλικαριών θα ξεπηδήσουν τα Τάγματα, από τα Τάγματα τα Συντάγματα κι από τα Συντάγματα οι Μεραρχίες. Μια μέρα τα λάβαρά τους θα κυματίσουν ξανά στον άνεμο’’! Και πράγματι, σήμερα είναι τα Εθνικιστικά μας Λάβαρα που κυματίζουν βασταζόμενα από τα χέρια της Ελληνικής Νεολαίας! Εν τέλει, δυνάμεθα πλέον να απαντήσουμε στο ανθελληνικό καθεστώς και στα πιστά του αριστερά σκυλιά ότι ουδόλως μας έκαμψαν οι τρομοκρατικές τους επιθέσεις. Αντιθέτως, ήρθε η ώρα ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ήρθε η ώρα των Εθνικιστών!
Την πρώτη γεύση, την έχουν λάβει ήδη, οι δειλοί πραίτορες του κοινοβουλευτικού καθεστώτος. Πρωτοφανής πανικός έχει καταβάλει τα κομματικά στρατόπεδα των εθνικών χαφιέδων, πανικός προερχόμενος από τις δημοσκοπήσεις οι οποίες καταδεικνύουν το σχηματισμό ενός νέου πολιτικού και ιδεολογικού ρεύματος, που πηγάζει από τις τάξεις της Ελληνικής Νεολαίας και απλώνεται σε πλατιές λαϊκές μάζες. Και προειδοποιούμε τους μπολσεβίκους: επί τόσες δεκαετίες, καλούσατε τις λαϊκές μάζες να εξεγερθούν. Ε λοιπόν να που ξεσηκώθηκαν και ετοιμάζονται να σας πάρουν στο κυνήγι!
Τη δεύτερη γεύση, η οποία θα είναι πικρότερη- τους το υποσχόμαστε!- θα τη λάβουν το βράδυ της 6ης Μαΐου. Διότι γνωρίζουν ότι από το πρωί της επομένης, τα ψέματα τελειώνουν. Η Χρυσή Αυγή, αταλάντευτα πιστή στις ιδεολογικές και πολιτικές της αρχές, αναλαμβάνει την προστασία του διωκόμενου Λαού μας. Την προστασία του, τόσο από το καθεστώς των σιωνιστών τοκογλύφων όσο και από τις ορδές των κάφρων της Ασίας και της Αφρικής. Ήρθε ο καιρός, να αφαιρέσουμε το περιττό λίπος αυτού του λαού, ήρθε ο καιρός να τιμωρήσουμε τους ενόχους της Προδοσίας.
Το μήνυμα βεβαίως της 6ης Μαΐου, δεν απευθύνεται μόνο προς τους προδότες του ανθελληνικού καθεστώτος των Αθηνών. Απευθύνεται και προς τους εξωτερικούς μας εχθρούς, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προδοσία των κοινοβουλευτικών ηγετών, έσπευσαν να λαφυραγωγήσουν την Ελληνική Πατρίδα. Θα μάθουν λοιπόν αυτές οι μαριονέτες του διεθνούς σιωνισμού, πως οι απόγονοι των θεμελιωτών του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού- ο οποίος είναι σε κάθε του πτυχή ελληνικός- όχι μόνο ξεσηκώθηκαν, αλλά και καλούν κάθε ευρωπαϊκό λαό σε εξέγερση ενάντια στην Ευρώπη των Τραπεζιτών και της τοκογλυφίας, καθώς και εναντίον της ισλαμοποίησης, την οποία οι σιωνιστές επιδιώκουν και επιβάλλουν. Η αιωνία Ελλάς, θα δείξει για ακόμη μία φορά το δρόμο!
Σύντροφοι και Συναγωνιστές!
Μην περιμένετε από τους βολεμένους να ακούσουν το σάλπισμα της Φυλετικής μας Ψυχής. Μην προσδοκάτε από τους επίπλαστους ‘’σοφούς’’ της κοινοβουλευτικής υποκουλτούρας να ανταποκριθούν στο αιώνιο κάλεσμα του Ελληνικού Αίματος. Από καιρό εκείνοι, παρέδωσαν τη Ψυχή τους στο Μαμμωνά του Χρήματος, προδίδοντας τις Εθνικές και Φυλετικές Αξίες. Δε γυρεύουμε τους ψευτοδιανοούμενους, παρόμοιους μ’ εκείνους που σπεύδουν να προσδεθούν στα άρματα των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Προδοσίας. Θυμηθείτε τον Νίτσε: ‘’το αίμα των Ηρώων, είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και τις προσευχές των πιστών’’!
Γυρεύουμε χέρια για να κρατήσουν τα πολεμικά μας λάβαρα! Σχηματοποιούμε μέσα από τις τάξεις της Ελληνικής Νεολαίας, ένα Νέο Λαό, σκληρό και ανελέητο, δημιουργό και εκπολιτιστή, πρωτοπόρο ενός λαμπρού ελληνικού μέλλοντος! Και αναμένουμε με Πίστη και Φανατισμό, τη μέρα που ο Αρχηγός μας θα αναγγείλει ότι ένας Νέος Λαός έχει ανατείλει, ένας Λαός έτοιμος για επίθεση!
Έλληνα Άνεργε, Έλληνα Εργάτη, Έλληνα Αγρότη!
Τους εμπιστεύτηκες τις τύχες της Μεγάλης μας Πατρίδος, επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες. Σε εξαπάτησαν, σε κατέκλεψαν, σε εξευτέλισαν και συγχρόνως τόλμησαν να δηλώσουν ενώπιον ολόκληρης της ανθρωπότητος, ότι διοικούν ένα Λαό τεμπέληδων και διεφθαρμένων. Κατάντησαν την ιερότερη γη του κόσμου, τη γη των μεγαλύτερων Πολεμιστών και των σπουδαιότερων Φιλοσόφων, χωματερή της Ευρώπης, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Έστειλαν τους πραίτορές τους να σε χτυπήσουν ανελέητα, όταν βγήκες στο δρόμο για να ζητήσεις δικαιοσύνη και να φωνάξεις πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!
Η Χρυσή Αυγή, θα αποτελέσει τη δική σου απάντηση, στο Καθεστώς των Διεφθαρμένων. Και όταν αυτό το ξενόδουλο καθεστώς θα κείτεται υπό μορφή συντριμμιών εμπρός μας, τότε μαζί θα χτίσουμε το Νέο Εθνικό Κράτος, με στυλοβάτες τον Εργάτη και τον Αγρότη και εγγυητή της Ενότητος, την Ελληνική Νεολαία.
Κάθε ψήφος στα κόμματα της διαπλοκής δεν είναι μονάχα ψήφος αυτοκτονίας, είναι μάλλον μαχαιριά στη πλάτη του Λαού και του Έθνους!
Απέναντι στα ψευτοδιλήμματα και τις αμφιβολίες που σκοπίμως ενσπείρει το πολιτικό, οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, η Χρυσή Αυγή υψώνει περήφανα τις Σημαίες και καλεί τον Λαό να ταχθεί στο πλευρό της, για μια Μεγάλη Ελλάδα, σε μια Ελεύθερη Ευρώπη. Για μια Ελλάδα Ελλήνων Εθνικιστών.
Ξεσηκώσου τώρα Ελληνικέ Λαέ και άσε την καταιγίδα να ξεσπάσει!
Ζήτω η Ελλάς!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών