Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 22, 2012

Ανακοίνωση: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς οι οποίοι μας στηρίζετε και είστε το κίνητρο για τον Αγώνα που κάνουμε για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους οικονομικούς εγκληματίες, τους προδότες πολιτικούς και τους λαθροέποικους.
 
 
Αυτές οι εκλογές είναι η αρχή των μαχών που θα δώσουμε για να μπορούν τα παιδιά μας να ζήσουν Ελεύθερα και με Αξιοπρέπεια στην Γη των Προγόνων τους. Η Ελληνική Φυλή είναι καταδικασμένη να πορεύεται μέσα στους αιώνες των αιώνων και δεν θα αφήσουμε κανένα ανθελληνικό κέντρο εξουσίας να την αφανίσει. Η Πατρίδα είναι Κληρονομιά των Παιδιών μας και δεν είναι είδος προς πώληση. Ο Εθνικός Πλούτος της χώρας ανήκει σε...... όλους τους Έλληνες και όχι σε τράπεζες ή πολυεθνικές εταιρίες. Η Εκκλησία μας είναι Ελληνική και όχι άλλο ένα παρακλάδι μιας παγκόσμιας θρησκείας. Η Οικογένεια είναι το φυτώριο που πρέπει να μεγαλώνουν τα Παιδιά μας με Αρχές και Ασφάλεια και δεν θα την αφήσουμε να εξαλειφθεί. Ο Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας είναι οι Φύλακες του Λαού και όχι μέσα καταστολής και καταδυνάστευσης, λαμβάνοντας εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας. Τα Σχολεία και τα Πανεπιστήμια έχουν κτιστεί από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού και πρέπει να προάγουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, τα Ελληνικά Ιδεώδη και τον Ελληνικό Τρόπο Ζωής, όχι να γίνονται άσυλα παρακρατικών και τρομοκρατικών ομάδων, ούτε φυτώρια ανθελληνικών ιδεών. 



Σε αυτές τις Εκλογές θα δώσουμε την πρώτη μεγάλη μάχη για να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στα Ακραία φαινόμενα που ζει ο Λαός καθημερινά. Ακραία φαινόμενα όπως η Εγκληματικότητα, η Διαφθορά, η Αναξιοκρατία, ο Κομματισμός, η Εξαθλίωση, η Ανεργία, η Υποταγή, η Παρακμή.



Όλοι όσοι μας πολεμούν και είναι εναντίον του Ελληνικού Λαού μέσα από τα ΜΜΕ και τα κέντρα εξουσίας προσπαθούν να πείσουν τον Λαό ότι το Φυσιολογικό είναι Ακραίο. Ξεχνούν όμως ότι κανείς δεν μπορεί να πάει κόντρα στην Φύση και ο μόνος τρόπος για να έχεις την Φύση σύμμαχό σου είναι να είσαι με το μέρος Της. Οι Έλληνες είναι μαζί μας και η Νίκη θα είναι Δική μας!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμίσει ο Τόπος !

-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-
http://iskiosaco.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών