Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 08, 2012

Άθλιοι και δειλοί(οι αναρχομπολσεβίκοι) … όπως πάντα

Τα προκλητικά θρασίμια της ψευτοδημοκρατίας του βόθρου, οι σμπίροι του Καθεστώτος και συνεργάτες των μηχανισμών καταστολής, οι λούστροι των βουλευτικών γραφείων και χαφιέδες των μυστικών υπηρεσιών, μην αντέχοντας την πάλη των ιδεών και τις αλήθειες της ιστορίας προσπαθούν να επιβάλλουν την φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής. Ανίκανοι για ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση, κ επειδή αδυνατούν ν’ αντιπαρατεθούν στο Κίνημά μας στο πεζοδρόμιο, επειδή τρέμουν στη σκέψη και μόνο της βίαιης αντιπαράθεσης, χτυπούν ύπουλα οποιοδήποτε φορέα ή πρόσωπο δεν υποκύπτει στη χυδαία συνομωσία της χούντας των αφεντικών που αυτά τα σκουλήκια υπηρετούν.

Ξέρουμε καλά ποιοι είναι η....
προφυλακή των υπηρεσιών καταστολής, οι έμμισθοι φασουλήδες των καθεστωτικών αφεντικών, τα ανώνυμα ανθρωπάρια που αποτελούν την εφεδρεία της κρατικής καταστολής. Μιας και δεν τολμούν τον διάλογο, επειδή κρύβονται για ν’ αποφύγουν τη ρήξη στο δρόμο, επειδή κρύβουν τις μούρες τους ανενόχλητοι από τους αστυνομικούς προστάτες τους, επειδή είναι υπάλληλοι του αντιλαϊκού κι αντεθνικού κράτους πιστεύουν ότι θα διασωθούν.

Αυτοί που συνεργάζονται σε τακτή βάση με τα ρουφιανομάγαζα των καθεστωτικών υπηρεσιών, αυτοί που απολαμβάνουν μιαν αδιατάρακτη ασυλία από τους αστυνομικούς και τους δικαστές. Οι λιβανιστές του Εμβέρ Χότζα, οι συνοδοιπόροι της Σιγκουρίμι, οι αρνητές της Βορείου Ηπείρου. Αυτοί που.....

συνέχεια

Άθλιοι και δειλοί … όπως πάντα

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών