Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 29, 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ!!!

Έχει ξεφύγει εντελώς η ΕΡΤ… Ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πεινάνε, η Κρατική Τηλεόραση συνεχίζει τους «Μαραθωνίους» για την Unicef, τους Λαθρομετανάστες και τους Μαύρους της Αφρικής, και το διαφημίζει κι από πάνω 200 φορές την ημέρα!.. Το βράδυ της Πρωτομαγιάς, η ΕΡΤ διοργανώνει Συναυλία στο Γκάζι με τους «Γιατρούς του Κόσμου» για να συγκεντρωθούν φάρμακα και τρόφιμα για τα παιδιά των Ξένων Μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα!.. Την συναυλία θα παρουσιάσουν οι αναρχοκομμουνιστές δημοσιογράφοι της ΝΕΤ, Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη, κι οι θεατές για να μπούνε μέσα θα είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν στην είσοδο τρόφιμα και φάρμακα για τα Λαθρομεταναστόπουλα!.. Ιθύνων νούς των Φιλανθρωπικών αυτών δραστηριοτήτων της ΕΡΤ είναι ο διαβόητος δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου. Ο Κούλογλου έδωσε εντολή στον.... αναρχοαριστερό δημοσιογράφο της ΝΕΤ, Κώστα Βαξεβάνη, να κάνει ολόκληρη εκπομπή για το Μπαγκλαντές, τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τρίτης, με σκοπό να πειστούν οι Έλληνες πως οι Μπαγκλαντεσιανοί πεινάνε και οφείλουμε να τους δώσουμε άσυλο στην Ελλάδα!.. 

Ο αφελής Κούλογλου βγήκε την Πέμπτη 5 Απριλίου στην εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά (ΝΕΤ) και αποκάλυψε πως οι Αμερικανοί εδώ και 1,5 χρόνο δεν του δίνουν βίζα να επισκεφθεί τις ΗΠΑ, διότι τον θεωρούν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ!.. Κι αυτόν τον άνθρωπο τον διόρισε το ΠΑΣΟΚ του Τζέφρυ στο Δ.Σ. της ΕΡΤ για να τρώμε στην μάπα «Μαραθωνίους» και Συναυλίες υπέρ των Λαθρομεταναστών…

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ - Εφημερίδα "Στόχος"

2 σχόλια:

  1. Η Μαριλἐνα Κατσἰμη εἰναι κὀρη του Δημἠτρη Κατσἰμη, δημοσιογρἀφου που διετἐλεσε γενικὀς διευθυντἠς στην ΕΡΤ κατἀ την πασοκικἠ δεκαετἰα του '80. Αυτὀς προὠθησε την κομμουνἰστρια Ελλη Στἀη (Ελισἀβετ Τσαρμπαλἀ)σε μὀνιμη εκφωνἠτρια των ειδἠσεων και ἠλθε σε δεὐτερο γἀμο μαζἰ της, αποκτὀντας ἐνα υιὀ, που τὠρα διευθὐνει τον ιστὀτοπο της Στἀη. Της Μαριλἐνας σὐζυγος εἰναι ο Δημἠτρης Χρηστὀπουλος δραστἠριος στον χὠρο των ΜΚΟ που ασχολοὐνται με την προστασἰα λαθρομεταναστὠν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε!!!Και μετά τους πειράζει η Σαλαγκούδη.Η κρατικοδίαιτη οικογένεια των Κατσίμηδων δεν τους πειράζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών