Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 05, 2012

Η αρχή του Κακού...

Μία ημέρα ντροπής και οι ψευδοπροφήτες της συμφοράς

 «Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν, Με βιολιά και με ζουρνάδες, Γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες, πασάδες, Και τα γόνατα οι τρανοί σου θα λυγίσουν, Και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.» – ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Η 25η Μαρτίου του έτους 2012 θα μείνει στην ιστορία (σχήμα λόγου…) σαν μία ημέρα ντροπής για το Ελληνικό Έθνος. Η ντροπή είναι τα όσα συνέβησαν στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών την ημέρα αυτή. Τελικώς το κράτος μας δεν εμπιστεύτηκε τις οικογένειες των Αξιωματικών, όπου με ατομικές προσκλήσεις θα ετοποθετούντο απέναντι από τους επισήμους, αλλά συγκεκριμένους κρατικούς υπαλλήλους, οι οποίοι βεβαίως και δεν είχαν άλλη δυνατότητα πέρα από το να χειροκροτούν ή να σιωπούν.
Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους… Μέσα στα.....
πλαίσια αυτής της ψευτοδημοκρατίας είχαμε σκληρά αστυνομικά μέτρα σε μία παρέλαση με πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ, αποκλεισμούς δρόμων μέχρι και… ελεύθερους σκοπευτές! Είχαμε διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και άλλες πόλεις και προληπτικές συλλήψεις Εθνικιστών, αλλά ούτε ενός αριστερού ή αν θέλετε αναρχοκομμουνιστού. Το πρόβλημά τους δεν ήταν και δεν είναι αυτοί που καίνε τις Ελληνικές Σημαίες, αλλά αυτοί που με υπερηφάνεια τις κρατούν.
Από την άλλη πλευρά, ο παρακρατικός μηχανισμός, ο οποίος θα προκαλούσε εκτεταμένα επεισόδια, προκειμένου να δημιουργηθεί κλίμα αναταραχής, αποδείχθηκε τραγικά ανεπαρκής. Δεν ήταν δε λίγες οι περιπτώσεις όπου οι μπολσεβίκοι ψευτοεπαναστάτες παρακρατικοί εισέπραξαν το γιούχα του κόσμου, όπως συνέβη στην Καλαμάτα.
Μία αναταραχή στις 25 Μαρτίου θα έδινε ένα θαυμάσιο πρόσχημα σε αυτούς που θέλουν την συνέχιση της χούντας του Μνημονίου και ομιλούν για εκλογές το… 2013! Πάρα ταύτα, κάποιοι επιμένουν σε αυτή την αναβολή, την οποία δεν αποκλείεται να θέλει πλέον και ο Σαμαράς, βλέποντας το κόμμα του συνεχώς να φθίνει.
Με αφορμή το Μνημόνιο και την και στους τύπους ολοφάνερη επιβολή της ξενοκρατίας στην Πατρίδα μας, ήλθε στην επιφάνεια το μέγα πρόβλημα του νεωτέρου Ελληνισμού. Το πρόβλημα της....

συνέχεια

Η Αρχή του Κακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών