Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 26, 2012

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΥΠ! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!!!

Η κατάργηση της ΕΥΠ είναι πλέον μονόδρομος αν πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει επιτέλους μιά αξιόπιστη και αποτελεσματική Υπηρεσία Πληροφριών. Η ΕΥΠ κατάντησε τα τελευταία χρόνια όχι απλά έναν χώρο όπου εξυπηρετούνταν πολιτικά συμφέροντα και παιχνίδια αλλά και εστία κατασκευής πολιτικών παιχνιδιών και άλλων ευτράπελων. Τα όσα τραγικά συμβαίνουν μας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και στο μέλλον όσο δεν δίνεται η μοναδική αποτελεσματική λύση, δηλαδή η διάλυση της.
Πριν μόλις δύο εβδομάδες ήταν που δημοσιεύαμε τα... αποτελέσματα από τις συνδικαλιστικές εκλογές εντός της Υπηρεσίας... Η σημερινή εμπλοκή στο εκλογικό παιχνίδι μιάς Υπηρεσίας που υποτίθεται ότι έχει ως αποστολή την Εθνική Ασφάλεια, είναι ακόμη μιά σοβαρή κηλίδα στην λειτουργία της. Ούτε μας νοιάζει ούτε εξετάζουμε ποιά είναι αλήθεια. Υπάρχει καπνός και τον βλέπουμε, άρα υπάρχει και φωτιά. Το αν σιγοκαίει σε άδυτα ακόμη σημεία δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Σημασία έχει ότι υπάρχει καύσιμη ύλη ικανή να πυρπολήσει όχι μόνο τα κτίρια που την φιλοξενούν αλλά τους πάντες... 
 Το περιστατικό που αναφέρουμε είναι ενδεικτικό. Στο παρελθόν (όχι πάρα πολύ παρελθόν) Υπουργός που δεν είναι πλέον Υπουργός αλλά φιλοδοξεί να ξαναγίνει, έβαλε στην ΕΥΠ τις γυναίκες δημοσιογράφων (ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΩΝ) μόνο και μόνο για να μην αποκαλύψουν ότι απατημένος σύζυγος τον έπιασε στα πράσα με την γυναίκα του καβάλα και του έσπασε (στην κυριολεξία) τα μούτρα, με αποτέλεσμα να τρέχει σε γναθοχειρούργους και πλαστικούς για να μπορεί να εμφανιστεί... Αυτή είναι η ΕΥΠ που έφτιαξε η μεταπολίτευση, άψογος καθρέφτης του καθεστώτος πλασμένη καθ' εικόνα και ομοίωση του... 
"ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο:

  1. Όταν υπάρχει δημοσιουπαλληλική νοοτροπία σε μια τόσο ευαίσθητη υπηρεσία τότε η κάθαρση και η αναμόρφωση των πάντων επιβάλλεται. Και εδώ ταιριάζει το: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών