Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 06, 2012

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως οι λαθρομετανάστες...Για να τους πάνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης θέλουν και μισθό κάθε μήνα!!

Χωρίς σχόλια

13 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. white pride worldwide kai thanatos stis ypofyles re file... pragmatika twra edw kai 3 imeres vlepw videos me ton geniko gramatea tou kommatow xrisis augis giati thelw na pistw oti prepei na psifisw xrisi augi epeidi den vlepw xairi. Eimai 24 xronon kai apo osa leei o Kirios Nikos Mixaloliakos eimai simfonos se polla apo auta. Alla oxi kai esi... THelw na psifisw Xrisi augi gia logous ethnikous alla Me to White Pride kai me to Thanatos stis ypofyles Ksefeugeis se Neo-nazi kinimata pou iparxoun pantou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άνθρωπε, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. Την πιο ωραία γλώσσα του κόσμου έχουμε. Γράψε ελληνικά να καταλαβαίνουμε. Σαν να διαβάζουμε κινέζικα είναι

      Διαγραφή
  3. ΑΡΕ ΠΙΘΗΚΟΙ θΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε, το "θανατος" στους υποφιλες ειναι μια βλακωδης συνθηματολογια, και οι Ναζι ποτε δεν πιστευαν οτι πρεπει να "εξοντωθουν" οι κατωτερες φυλες, αυτο δεν ειναι μερος της εθνικοσοσιαλιστικης ιδεολογιας αλλα της Εβραιχολιγουντιανης προπαγανδας.
    Εμεις οι εθνικοσοσιαλιστες ειμαστε υπερ μιας φυλετικα εξου και πολιτισμικα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ πατρίδας, μιας εθνοφυλετικης οικογενειας που θα δρα ως ενας ζωντανος εθνικος οργανισμος του οποιου τα κυτταρα θα ειναι ολοι οι Ελληνες στο γενος και στην ψυχη συμμετέχοντες.
    Ουσιαστικα ειμαστε οι εκφραστες της ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΕΩΣ σε αντιθεση με την διεθνιστικη εθνοφυλετικα μηδενιστικης εβραιομαρξιστικης αριστερας και της εθνικα αποκτηνωτικής ιουδαικης καπιταλιστικης δεξιας.
    Το "white pride" δεν μας αρεσει σαν φρασεολογια , ως μοντερνα και καινοφανη, εμεις ειμαστε υπερ της λευκης Ευρωπαικης φυλης, της ψυχοσυνθετικης και εξου πολιτισμικης της ιδιοσυστασίας.

    Δεν θελουμε τον θανατο κανενος, μονον και μονον επειδη δεν ειναι ΕΛΛΗΝ η λευκος, θελουμε απλα το καλο της δικης μας φυλης και του δικου μας εθνους, η κινισιουργος μας δυναμη ειναι η ΑΓΑΠΗ και οχι το μισος, η ΑΓΑΠΗ για τα εθνοφυλετικα δημιουργηματα της φυσης, η αγαπη για την μοιρα μας που μας εκανε να γεννηθούμε ΕΛΛΗΝΕΣ, και η αγαπη μας για το καθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,ουσιωδως και θεμελιωδως, ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "μισος" εστω και εαν αυτο εχει επιπλαστο αντικειμενο , πχ "μισος ταξικο" δεν ειναι δικο μας χαρακτηριστικο, αλλα χαρακτηριστικο των ακωλουθων του κοκκινου κτηνους, και του διεθνιστικο εβραιομπολσεβικισμο ,σε ολες του τις μαρξιστικες αποχρωσεις,ειτε αυτες ειναι σοσιαλοδημοκρατικες, ειτε ακροαναρχοκομμουνιστικες.
    Το μισος το φιλαμε για τους εχθρους της ιδιας μας της υπαρξης, και για αυτους την απειλουν.
    Το μισος εκφραζεται μονον ως ενστικτο αυτοσυντήρησης , αντιδραση σε αρρωστια, και δεν ειναι αυτοσκοπος ,αλλα αντιδραση σε εξωγενείς καταστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα εδώ να διαφοροποιηθώ από τους υπόλοιπους.
    Δεν θέλω το θάνατο κανενός. Θέλω το καλύτερο για τους Πακιστανούς, τους Μαύρους, τους Ινδούς και γενικά κάθε καρυδιάς καρύδι.
    Θέλω το καλύτερο για όλους. ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για να συμπληρώσω:
    Δεν είμαστε ανώτερη φυλή επειδή είμαστε Έλληνες.
    Αγώνας μας όμως πρέπει να είναι να κάνουμε τους Έλληνες ανώτερη φυλή.
    Τότε πραγματικά η οικουμένη θα μας ευγνωμονεί (όπως κάνει για τους προγόνους μας) και θα μας έχει πρότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευγε στους σχολιαστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πραγματική ανωτερωτητα ΔΕΝ πρέπει να εμπεριέχει μίσος προς τους άλλους ανθρώπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαστε χαρούμενοι που με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι οποίες ως επί το πλείστον προκαλούνται από την υπέρμετρη αγάπη προς το Έθνος, οι Έλληνες που πιστεύουν στον Εθνικισμό έχουν καταλάβει και ακρίβως τη σημασία του. Από εμάς μόνο μια μικρή επισήμανση. Δεν είναι μόνο η ΑΓΑΠΗ κινησιουργός δύναμη, αλλά η ΘΕΛΗΣΗ για υπηρετήσουμε τον πολιτισμό, τη φυλή και το κάλλος υπό συγκεκριμένα πρότυπα και κώδικα τιμής. Αριστοτέλια θεώρηση, με ολίγον Νίτσε. Όσοι βρίσκεστε στο μεταίχμιο του Εθνικισμού και του Εκφυλισμού(όλων των υπόλοιπων ιδεολογιών) είμαστε βέβαιοι ότι η ψυχή σας, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της αγάπης προς το Έθνος θα σας οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Διαβάστε Ίων Δραγούμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο ρε μάγκα 3:42!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών