Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 21, 2012

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Υπάρχει ένα θεωρητικό θέμα που θα μπορούσε ίσως να γίνει διχαστικό στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών. Το θέμα αυτό αφορά την καταγωγή ή την προέλευση των Ελλήνων. Βασικά έχουνεπικρατήσει δύο Σχολές. Η μία βασίζεται στις ιδέες των Ευρωπαίων γενικώς υιοθετείται δε από τον επιφανή ιστορικό μας Κ. Παπαρρηγόπουλο. Υποστηρίζει ότι οιΈλληνες είναι φυλετικά Ινδοευρωπαίοι και προήλθαν από την κάθοδο τέτοιων φύλων στον ελλαδικό χώρο από τη Βόρειο και Κεντρική Ευρώπη, όπως κυρίως των Δωριέων περί το 1100 π.Χ. Η άλλη Σχολή βασίζεται στην εργασία Ελλήνων ανθρωπολόγων της Μεταξικής εποχής με επικεφαλής τον εξέχοντα καθηγητή της Ανθρωπολογίας Ι. Κούμαρη και αργότερα απότον διαπρεπή ανθρωπολόγο Άρη Πουλιανό με το γνωστό βιβλίο του «Η προέλευση των Ελλήνων». Υποστηρίζει δε ότι οι Έλληνες είναι βασικά αυτόχθονες στον ελλαδικό χώρο.
Από το άλλο μέρος όλοι θυμόμαστε την.....
πανευρωπαϊκή κινητοποίηση πριν από μερικούς μήνες με σύνθημα το «Είμαστε όλοι Έλληνες». Πόσοι όμως από εμάς όλους θα μπορούσαν να φανταστούνότι το σύνθημα αυτό, εκτός από μεταφορικό, θα ήτο δυνατόν να εκφράζει και την πραγματικότητα; Και όμως, τούτο ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει! Και για να εξηγηθώ, εννοώ μια τρίτηάποψη σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων, βασισμένη στην εργασία του διαπρεπούς Έλληνος εθνικιστού μηχανικού Δ. Δημόπουλου, αποτυπωθείσα στο βιβλίο του «Η καταγωγή τωνΕλλήνων».
Στο βιβλίο του αυτό ο Δ. Δημόπουλος εκθέτει τεκμηριωμένα την άποψη ότι και οι δύο εν αρχή αναφερθείσες θεωρίες είναι σωστές! Συγκεκριμένα ευρίσκει ότι η κοιτίδα όλων των Ευρωπαίων ήτανο ελλαδικός χώρος. Στην πανάρχαιη προϊστορία κατά τον κ. Δημόπουλο η Αρία Φυλή κατοικούσε ακριβώς στην Ελλάδα, ή καλύτερα ταυτιζόταν με την Ελληνική Φυλή. Από τον ελληνικόχώρο λοιπόν σ’ αυτούς τους πανάρχαιους προϊστορικούς χρόνους ξεχύθηκε και κατέκλυσε όλον τον ευρωπαϊκό χώρο, αναμείχθηκε με τα κατοικούντα κατά τόπους φύλα της Λευκής Φυλήςκαι τα συνέδεσε μεταξύ των ωσάν ένα είδος συγκολλητικής ουσίας και οδήγησε έτσι στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Φυλής. Αργότερα κύματα αυτών των Ευρωπαίων επανέκαμψαν σεδιαφορετικούς χρόνους στον ελλαδικό χώρο σαν Αχαιοί και Δωριείς
Προσωπικά θεωρώ τη θεωρία του κ. Δημόπουλου πολύ καλά τεκμηριωμένη. Έχει δε το πλεονέκτημα για εμάς τους Έλληνες εθνικιστές ότι γεφυρώνει τις δύο εν αρχή αναφερθείσες απόψεις καιπρολαμβάνει τυχόν διενέξεις στους κόλπους μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών