Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 04, 2012

Τι θα ψηφίσεις στις εκλογές;


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ενός φαινομένου που πριν από λίγα χρόνια ακόμα και για εμάς που έχουμε κάποια χρόνια στην Χρυσή Αυγή θα φάνταζε σχεδόν σαν μυθική εξιστόρηση αν μας το έλεγε κάποιος…

Σε κάθε δράση αλλά και σε κάθε συνομιλία, που παρακολουθούμε τυχαία ή ανοίγουμε εμείς, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι με φανατισμό προσπαθούν να πείσουν τους συνομιλητές τους να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή (και το πετυχαίνουν με ευκολία,είναι αλήθεια πλέον…). Άτομα όλων των ηλικιών, των μορφωτικών επιπέδων και των.....
εργασιακών ομάδων δηλώνουν με ιδιαίτερη ΤΙΜΗ και ζήλο ότι θα ψηφίσουν και θα στηρίξουν την μοναδική Ελεύθερη φωνή που έχει απομείνει στην Πατρίδα μας και δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή!
Συναγωνιστές, πρέπει τις επόμενες 30 ημέρες μέχρι τις εκλογές να μεταδώσουμε ένα “κύμα ενθουσιασμού” σε όσες συζητήσεις μετέχουμε ή όταν μας ρωτούν τι θα ψηφίσουμε, απαντώντας τους με την φράση “ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”.
Είναι η χρονική στιγμή που πρέπει όσοι συμπατριώτες μας είναι ακόμα δύσπιστοι απέναντι μας να νιώσουν αυτό το “ρεύμα” του κινήματος μας ώστε να μην παρασυρθούν από λογικές τύπου “χαμένης ψήφου” ή “Με τα αντιμνημονιακά κόμματα θα γυρίσουμε στην δραχμή και το χάος” που ήδη ξεκίνησαν να μεταδίδουν τα τουρκοκάναλα της διαφθοράς χρηματοδοτούμενα από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού μέσω της επιδότησης των κομμάτων.
ΤΩΡΑ είναι η στιγμή να σταθεροποιήσουμε την ισχύ μας και να αυξήσουμε την επιρροή μας σε ακόμα μεγαλύτερα κοινωνικά στρώματα, διαδίδοντας τις θέσεις μας (που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε) και τη βεβαιότητα πως η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται ΣΙΓΟΥΡΑ στο επόμενο κοινοβούλιο χρησιμοποιώντας ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ “ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”
Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ!!!
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

3 σχόλια:

  1. ψηφιζω και εγω χρυση αυγη εξω η ξεβρομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψηφίζω ΧΑ από τα 17 μου και είμαι 32.Απλά μια συμβουλή σαν αδελφή των παλικαριών που στηρίζουν ανοικτά και έμπρακτα τη ΧΑ τα μάτια σας 1004.Η προβοκάτσια θα είναι ανελέητη.Προσεύχομαι να κρατάτε γερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών