Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 02, 2012

Για ένα κρουαζιερόπλοιο 500 εβραίων κινητοποιήθηκαν 100 πράκτορες της Mossad...Φανταστείτε να τους δώσουμε και το φυσικό μας αέριο..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:Προτεκτοράτο του σιωνισμού η Ελλάδα...

Η προγραμματισμένη άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Golden Iris που μεταφέρει μεταξύ άλλων 526 τουρίστες από το Ισραήλ, σήμανε συναγερμό στις τοπικές αρχές και όχι μόνο...

Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ελήφθησαν εδικά μέτρα για την ασφαλή άφιξη και μεταφορά των τουριστών στην Αρχαία Ολυμπία, υπό το άγρυπνο μάτι πρακτόρων της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίες Μοσάντ.


Το λιμάνι του Κατακόλου από νωρίς το πρωί  είναι....
αποκλεισμένο προκειμένου να μην περάσει κανένας χωρίς έλεγχο στο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα σε μικρότερη κλίμακα είναι πιθανόν να διατηρηθούν από δω και στο εξής σε κάθε άφιξη κρουαζιερόπλοιου.

Για πρώτη φορά ελήφθησαν σε τέτοια έκταση λόγω της άφιξης του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr από την στιγμή που τα κρουαζιερόπλοια που μεταφέρουν ισραηλινούς πολίτες σταμάτησαν να επισκέπτονται την Τουρκία, λόγω των ψυχρών σχέσεων που έχουν οι δύο χώρες μεταξύ τους, οπουδήποτε καταπλεύσουν στην Ελλάδα, θα λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Κατακόλου.

Μέσα στο λιμάνι είναι ακροβολισμένοι άνδρες του Λιμεναρχείου, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και πράκτορες της Μοσάντ, ώστε να μην συμβεί κανένα παρατράγουδο, για όση ώρα παραμείνουν οι Ισραηλινοί τουρίστες στην περιοχή. Μια ομάδα περίπου 200 ατόμων θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία, συνοδεία αστυνομικών της Α.Δ. Ηλείας και Ισραηλινών πρακτόρων.
πηγή: newsit

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών