Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 11, 2012

Επιστολή αναγνώστη: "Είμαι ένας από τους 500.000...Έλληνες Εθνικιστές συνεχίστε τον αγώνα σας"


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δημοσιεύουμε μια από τις δεκάδες επιστολές που δεχθήκαμε από τους φίλους που στήριξαν με την ψήφο τους το αγώνα της Χρυσής Αυγής. Διαβάζοντάς τη, καταλαβαίνει ο καθένας, ότι το επίπεδο του ψηφοφόρου, όχι μόνο δεν είναι αυτό που προπαγανδίζουν τα σιωνιστικά ΜΜΕ(αγράμματος και απολίτιστος), αλλά φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί πλήρως την κοινωνία που έχουν δομήσει οι διεθνείς και εγχώριοι "νταβατζήδες" της παγκοσμιοποίησης αλλά και τον αισχρό ρόλο των ΜΜΕ..
Θα κλείσουμε δίνοντάς του μια υπόσχεση...Ο Κώδικας Τιμής, η Πίστη στην Ιδέα και η Θέληση, είναι αυτές οι "σταθερές" που επιβάλλουν τη συνέχιση του Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών σε κάθε συγκυρία για την Απελευθε΄ρωση του Έθνους.

Ακολουθεί η επιστολή με ένα πολύ εύστοχο τίτλο:
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!

Είμαι ένας από.....
τους εκατοντάδες χιλιάδες ‘Έλληνες που σας στήριξαν βουβά σε αυτές τις εκλογές. Θεώρησα ότι είσαστε κάτι το ριζοσπαστικό και για αυτό σας ψήφισα. Κάτι πραγματικά διαφορετικό απέναντι στο καθεστώς των κλεφτών και απατεώνων που διέλυσαν την χώρα μας. Αναφέρομαι στην μαρξιστική χούντα που συνεχίζει να τυραννά την πατρίδα μας και που έχει το θράσος να μας νουθετεί κιόλας. Σε αυτούς τους καθηγητάδες (κάνει ρίμα με τους κλεφταράδες) που αυτή την εβδομάδα έχουν σκυλιάσει, ένα έχω να τους πω. Να μην κάνουν μάθημα δημοκρατίας σαν ιεροκήρυκες στα πανεπιστήμια, να μας λείπει. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απολογηθούν γιατί αν και ανήκαν στην ελίτ, δεν συμβούλεψαν τον ελληνικό λαό πως οδηγείται στην καταστροφή και να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν τα πράγματα με την αντι-αντικειμενική σκοπιά τους. Όταν ανέφερε ο «μονδέρνος» Μπουτάρης για την ονομασία ενός δρόμου με το όνομα Κεμάλ, δεν τους είδα να αντιδράνε. Μάλλον δεν ήταν ο σφαγέας των Ποντίων και των Αρμενίων. Πάντα δύο μέτρα και δύο σταθμά οι κύριοι. Δεν πειράζει όμως, καταλάβαμε πια τι «δημοκράταροι» είναι τα ορφανά του Μάρξ και του Τσαουσέσκου.
            Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, πραγματικά σας θαυμάζουμε. Πρέπει να έχετε πολύ γερό στομάχι και πολύ δυνατή Πίστη για να αντέχετε την αήθη επίθεση της δήθεν αριστερής θολοκουλτούρας. Ξεσκεπάστε τους «αντικειμενικούς» διαμορφωτές της κοινής γνώμης, αποκαλύπτοντας ποιοι πραγματικά είναι. Από ποιες αριστερές γκρούπες προέρχονται και ποιους θαύμαζαν στη νιότη τους. Πείτε στον κόσμο ότι αυτοί οδήγησαν τη μισή υδρόγειο στο σκοτάδι για πολλές δεκαετίες.
            Επιπλέον, αντιμετωπίστε την κατάσταση με χιούμορ. Μην μας εκπλήξει σε λίγο καιρό αν τα τσοντοκάναλλα και οι κιτρινοφυλλάδες της διαπλοκής, έχουν για πρώτο θέμα ότι ένας Χρυσαυγίτης έκλεψε μια σοκολάτα από ένα περίπτερο…
            Τέλος, σας παρακαλούμε μην μας διαψεύσετε! Τρέμουμε, ξέρετε, στην ιδέα να  γίνετε τηλεμαϊντανοί και δεύτερο λαος.

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΖΩΝΤΑΝΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΤΕ.
    Βγηκε και το κομμουνιστικο ανθρωποειδες η Καννελη να μας πει οτι η σοσιαλοδημοκρατια(Μαρξιστικων προσημων) παντα δημιοργουσε την "αντιθετη" μερια απεναντι στους διεθνιστες μπολσεβικους.
    Καταρχας ξεχνα οτι ο κοινοβουλευτισμος επιβληθηκε στην Γερμανια τελειως ΑΦΥΣΙΚΑ ,ως υποπροιον της καταστροφικης ηττας της στον πρωτο παγκοσμιο, και μαλιστα επιβληθηκε απο τους νικητες εχθρους της.
    Επισης ξεχνα το το ποιος δημιούργησε τον μπολσεβικισμο, που εκαναν τις διεθνείς τους, ποιος ηταν ο Ασμπεργκ ο Ιακωβ Σιφ, και ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΩΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    Φτηστε την καραμελα καθεστωτικοι εβραιομπολσεβικοι αυτα τα λεγατε πριν το 1940, ε οχι να τα λετε και τωρα ομως.
    Εαν η χρυση αυγη εχει ικανα στελεχη με θαρρος και πιστη , θα τσακισουν ανελεητα τον καθεστωτικο μπολσεβικισμο.
    ΑΡΚΕΙ να μην δεχεστε να βγαίνετε σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές που μπορουν να τις κοψουν να τις ραψουν και να τις σχολιασουν οπως θελουν και οσο θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών