Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012

ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Λίγες ώρες πριν τις Εκλογές, τα διάφορα "μυστικά" γκάλοπ που κυκλοφορούν εστιάζουν στο αν θα καταφέρουν να πάρουν υψηλά ποσοστά Πασοκ - Νδ, πώς θα τα πάνε τα κόμματα της αριστεράς κλπ. Παρότι γνωρίζω αρκετούς αριθμούς από αξιόπιστες Πηγές, το μόνο που θα "αποκαλύψω", χτυπώντας παράλληλα το καμπανάκι του κινδύνου, είναι πως ο Σύριζα διεκδικεί με αξιώσεις την δεύτερη θέση! Μάλιστα, αν....
το Πασοκ κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και στην επαρχία, είναι βέβαιο πως θα το πετύχει.

Το γεγονός αυτό, θα έχει καταλυτικές συνέπειες σε μια σειρά από θέματα, που δυστυχώς κάποιοι κάνουν πως ξεχνάνε, προσκολλημένοι στο μνημόνιο: Τα Εθνικά μας Θέματα, που αμέσως μετά τις Εκλογές θα "τρέξουν" σε πολλά μέτωπα, μιας και οι (συγ)κυβερνώντες επιδιώκουν το κουκούλωμά τους, κατ' εντολήν των ξένων αφεντικών τους.

Έτσι λοιπόν, ζητήματα όπως η λαθρομετανάστευση, η ανακήρυξη ΑΟΖ, η εξόρυξη ορυκτού πλούτου, το όνομα των Σκοπίων, τα Ελληνοτουρκικά και ίσως το Κυπριακό, θα αναδεχθούν πιάνοντας στον ύπνο πολλούς, που θεωρούν πως όλα αρχίζουν και τελειώνουν στα μνημόνια.

Δεδομένης της ισχυρής εκπροσώπησης της αριστεράς στη Βουλή με Σύριζα, ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡ και ίσως Οικολόγους, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη αντιπροσώπευσης και των Εθνικών Φωνών, που θα αντισταθούν στο ξεπούλημα και την εθνική προδοσία.

Μην περιμένετε τίποτα απολύτως όχι μόνο από το αποδεδειγμένα ανθελληνικό Πασοκ, αλλά ούτε και από τη ΝΔ: Αυτή, ειδικά αν σχηματίσει Κυβέρνηση, απλά θα ακολουθήσει τις εντολές των ξένων νταβατζήδων, άσχετα αν ο Σαμαράς παρουσιάζεται ως...υπερπατριώτης στα εγχώρια εναπομείναντα πρόβατα. Στην πραγματικότητα, θα υπακούσει πειθήνια τις προσταγές εκείνων που του επέβαλαν τον Παπαδήμο, για να θυμηθούμε ένα πρόσφατο παράδειγμα.

Ποιος θα αντιμετωπίσει λοιπόν κοινοβουλευτικά όλους τους παραπάνω και θα ορθώσει δυνατή πατριωτική φωνή; Ας δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας, από κόμματα που διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή:

- Λαος: Η αλήθεια είναι πως στο πρόσφατο παρελθόν, αντιτάχθηκε σε ανθελληνικές κινήσεις, όπως το χτίσιμο τεμένους στο Βοτανικό. Είναι επίσης γνωστό, πως - εκτός από τους τηλεαστέρες και λοιπούς καραγκιόζηδες - διαθέτει ακόμα ορισμένους πατριώτες στις τάξεις του, έστω μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. ΟΜΩΣ, από τη στιγμή που ο Καρατζαφέρης αποφάσισε να συνεργαστεί απροκάλυπτα με το βρώμικο σύστημα Πασοκ - Νδ (που κατηγορούσε και "πολεμά" για να "ανατρέψει"), τα όποια πατριωτικά προσχήματα τελείωσαν.

Άλλωστε, η στάση του στο επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο Ραγκούση, όταν προτίμησε τη σιωπή από τη δυναμική παρέμβαση του λαού με διαδηλώσεις, δείχνει ξεκάθαρα ποιες είναι οι επιδιώξεις του: Να είναι ένα γρανάζι του συστήματος, "πατριωτικό" μεν, γρανάζι δε.

- Ντόρα: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εκείνη που σαμποτάριζε συστηματικά τον Καραμανλή σε ό,τι καλό έκανε (βέτο Βουκουρεστίου, αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ελληνορωσική προσέγγιση), δεν νομίζουμε πως θα έχει διαφορετική στάση σε παρόμοια εθνικά ζητήματα. Ειδικά όταν είναι υπέρ του απόλυτου ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου στους ξένους, στα πλαίσια του αρρωστημένου νεοφιλελευθερισμού που πρεσβεύει.

- Καμμένος: Έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτικό που αντανακλά άψογα τις απόψεις του μέσου εξαγριωμένου Έλληνα αντιμνημονιακού. Κράτησε σταθερή θέση κι έφυγε από το "γαλάζιο μαντρί", όταν θα μπορούσε απλά να το βουλώσει και να απολαύσει την μέλλουσα υπουργική καρέκλα. Αυτά πρέπει να του τα αναγνωρίσουμε, όπως και τις - θεωρητικά - ικανοποιητικές θέσεις του για τα εθνικά ζητήματα που προαναφέραμε.

ΟΜΩΣ, η πρόσφατη δήλωσή του πως "η Παιδεία αυτή τη στιγμή δεν έχει προτεραιότητα", μας προβλημάτισε: Τι θα γίνει αν πολύ σύντομα, με την οικονομική κρίση σε πλήρη εξέλιξη φέρουν προς συζήτηση θέματα όπως π.χ το όνομα των Σκοπίων; Γιατί θα το κάνουν, επιβεβαιώνοντας την παροιμία " ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται"!


Τι θα κάνει τότε ο ο Καμμένος; Θα πει πως "αυτή τη στιγμή το όνομα της Μακεδονίας που ξεπουλιέται έρχεται δεύτερο μετά το μνημόνιο"; Κι αν όχι, θα τον ακολουθήσει η Κοινοβουλευτική του Ομάδα σε έναν σκληρό ανένδοτο αγώνα εναντίον των εθνοπροδοτών, όταν το 90% προέρχεται από την καταραμένη ΝΔ;
- Χρυσή Αυγή: Η ύστατη, αλλά όχι μάταια επιλογή των Ελλήνων. Είτε είναι ναζί, είτε αντίχριστοι, είτε τραμπούκοι και δολοφόνοι, πρέπει να τους αναγνωρίσουμε πως τόσα χρόνια...δεν κάθονται στ' αυγά τους όταν επιχειρείται εθνική προδοσία. Είναι οι μόνοι που σχεδόν σίγουρα θα κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους και θα πιέσουν έτσι τον οποιοδήποτε νενέκο, να το σκεφτεί καλά πριν υπογράψει οποιαδήποτε εθνική μειοδοσία.

Απέναντι στη μνημονιακή και αριστερή λαίλαπα και με δεδομένα τα προβλήματα των κομμάτων της "κεντροδεξιάς", η παρουσία της Χ.Α σε ζητήματα όπως η λαθρομετανάστευση, ίσως λειτουργήσει καταλυτικά. Αρκεί βέβαια, να συνεχίσουν τον αταλάντευτο αγώνα τους και εντός της Βουλής, αποφεύγοντας τις κωλοτούμπες.

Ο καθένας, είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του. Θυμηθείτε πάντως, πως δεν ψηφίζουμε μονάχα για μνημόνια ή μη (δηλαδή την τσέπη μας), αλλά και για την ύπαρξη της Ελλάδας ως ανεξάρτητης χώρας, χωρίς παραχωρησεις στα Εθνικά μας Δίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών