Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2012

ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" !!! - ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ..

ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!

Την νύχτα της περασμένης τρίτης στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης και η αναρχοαριστερή παρέα του σατίρισαν τους χρυσαυγητες βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο επειδή βγήκαν στις 10 Μαίου στον Ευαγγελάτο (ΣΚΑΙ) και ανεκοίνωσαν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα φτιάξει τους γιατρούς με σύνορα που θα εξετάζουν δωρεάν τους φτωχούς Έλληνες και όχι τους λαθρομετανάστες!!!Ο Κανάκης προέβαλε ένα σατιρικό βίντεο για την απανθρωπιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το οποίο κατέληγε με την φράση: O όρκος του Ιπποκράτη είναι για φλώρους!!!
Επειδη οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,τους ενημερώνουμε ότι: O MEΓΑΣ Ιπποκράτης(460-377) ήταν όντως ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ(με τα σημερινά κριτήρια) και δεν γιάτρευε ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!!!Ο βιογράφος του Σωρανός αναφέρει το εξής εκπληκτικό για τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: Ο Βασιλεύς των Περσών,Αρταξέρξης τον κάλεσε στην αυλή του στέλνοντας πρέσβεις με πολύτιμα δώρα,προκειμένου να γιατρεύσει υπηκόους του από ένα φοβερό λοιμό που είχε ενσκύψει τότε...ΟΜΕΓΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πέρσες έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος και απάντησε στον Αρταξέρξη ότι δεν μπορει να βοηθήσει τον ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ!!!

Ακούς βρωμερέ ανθέλληνα Αντώνη Κανάκη; Τόσο Ελληνόψυχοι ήταν οι μεγάλοι άνδρες της αρχαίας Ελλάδος γι'αυτό δημιουργήθηκε το Ελληνικό Θαύμα!!!

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ήταν απείρως πιο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ απ'τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!

απ'το άρθρο του Θ.Χατζηγώγου και την εφ.ΣΤΟΧΟΣ της πέμπτης
17 Μαίου

5 σχόλια:

  1. Ρε μην τους βαζετε δυσκολα τους εβραιομπολσεβικους του καθεστωτικου ραδιο ξεφτιλα, αυτοι εαν διαβασουν(το ξερω ειρωνικο ειναι το σχολιο) την Πλατωνικη πολιτεια θα της βαλουν φωτια φωνάζοντας κατω οι Φασιστες!χαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ραδιο ξεφτυλα σημαινει επειδη πειναω στεινω κολο.αυτοι οι γκεοι της ραδιο αρβυλα(που τετοια προτυπα ζηταει η δημοκρατια μας να εχουν τα παιδια μας)στεινουν καθε φορα μια ωραια προπαγανδα.κυριε κανακη και σια μαθαμε το ποιοι ειστε τοσα χρονια.φτανει πια.και το σημαντικοτερο δεν δεχομαστε συμβουλες απο κανενα τουρκοεβραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μας πει ο παρουσιαστής της εκπομπής γιατί συμπαθεί τόσο πολύ τον δηλωμένη ομοφυλόφυλο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και με ποιά κριτήρια πήρε την έγκριση της εκπομπής!!
    (Η παρουσία του με συγκεκριμένους ανθρώπους σε συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων κάθε καλοκαίρρι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τυχαια τους ειπε ο σφακιανακης βουλγαρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών