Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 31, 2012

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΛΑΟΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΦΑΓΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΤΗΝ ΑΠΟΨΉ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ" ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
Μιλώντας στο KONTRA CHANNEL, o κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι οι γερμανοί: "είναι ένας υπόδουλος λαός που έχει υποταγεί πλήρως στο καταναλωτικό μοντέλο ζωής. Ενας λαός λουκανικοφάγων άνευ ιδανικών." Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "Εχει πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα του. Αν δείτε τι πιστεύουν οι συνιστώσες του.... Είναι το τσίρκο του Μαρξισμού ο ΣΥΡΙΖΑ." Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ακόμα ότι η πλειοψηφία του λαού δεν ξέρει τι πιστεύει. "Παλιότερα ίσως ήξερε. Ψήφιζε για τον διορισμό, ψήφιζε για το ρουσφέτι", είπε χαρακτηριστικά. 
Για την σχέση του με την εκκλησία είπε ότι είναι χριστιανός ορθόδοξος. "Με..... στηρίζουν αρκετοί Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά εγώ δεν είμαι χριστέμπορας για να πω ονόματα και με στηρίζουν και πολλοί απλοί παπάδες του λαού". Είπε ακόμα ότι ο λαός φταίει και για την ηγεσία του. Για τους αμερικανούς είπε ότι "είναι οι ίδιοι που υπήρξαν πάντοτε. Παίζει έναν αρνητικό ρόλο στα πράγματα της Ελλάδας. Και το Μακεδονικό αυτοί το άνοιξαν. Και το πρόβλημα στην Θράκη, αυτοί το δημιούργησαν. Και το Κυπριακό αυτοί το δημιούργησαν μαζί με τους άγγλους." 
Και συνέχισε: "Οι σύμμαχοι είναι αποτέλεσμα ιδεολογίας και πίστεως αλλά και συμφερόντων. Στην επανάσταση του 1821 υπήρχε το ρομαντικό κίνημα στην Ευρώπη και ήρθαν εδώ και σκοτώθηκαν άγγλοι, γάλλοι, γερμανοί επειδή πίστευαν στο ιδανικό της αρχίας Ελλάδας. Το μόνο που μας ενώνει με έναν λαό είναι η Ορθοδοξία και η δύναμη αυτή είναι η Ρωσία. Η Ρωσία είναι μια αυτοκρατορία που αν δεν την αντιμετωπίσεις αξιοπρεπώς θα σου φερθεί σαν δούλο." 
Είπε επίσης ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν. "Είναι δυνατόν να συνεργαστούμε με κανέναν; Ούτε μια στο εκατομμύριο." Πρόσθεσε ότι θα έδινε ανοχή μιας ημέρας σε οποιαδήποτε κυβέρνηση κατήγγειλε το Μνημόνιο και μετά θα την απέσυρε. 
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών