Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2012

Είμαστε η ΕΛΛΑΔΑ που έρχεται…

440.992  Έλληνες και Ελληνίδες σε πολιτική εξορία
Την Τρίτη αργά το μεσημέρι, στις 15 Μαΐου 2012, ναυάγησαν οριστικά οι διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων (πλην ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) για το σχηματισμό μίας κυβερνήσεως. Η θέση του Κινήματός μας όπως αυτή εκφράστηκε στη μία και μοναδική συνάντησή μας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ήταν ότι θα μπορούσε να προκύψει μία κυβέρνηση, η οποία δεν θα ήταν όμηρος των πολιτικών και η οποία θα εξέφραζε την θέληση του Ελληνικού Λαού όπως στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Με απλά λόγια, μία κυβέρνηση η οποία θα αναλάμβανε το εθνικό καθήκον της καταγγελίας του Μνημονίου, το οποίο θεωρώ εις όλες τις περιπτώσεις ολέθριο για το μέλλον του Έθνους και προπαντός για....
τον λόγο ότι περιέχει τρεις λέξεις, οι οποίες από μόνες τους είναι για εμάς αρκετές για να απορρίψουμε το Μνημόνιο και οι λέξεις αυτές είναι οι εξής: Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας!
Επίσης στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έθεσα όπως προκύπτει από τα επίσημα πρακτικά, τα οποία δημοσιεύθηκαν στον τύπο, το μεγάλο για την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού εθνικό και  κοινωνικό πρόβλημα των λαθρομεταναστών και κατέθεσα την άποψή μου ότι πρέπει να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους οι διεθνείς οργανισμοί για όλα αυτά τα εκατομμύρια που έχουν μαζευτεί στην Πατρίδα μας, η οποία απειλείται άμεσα από όλη αυτή την κατάσταση. Έθεσα επίσης και το σημαντικό για κάθε Έλληνα πατριώτη ζήτημα της Συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ και είπα ότι δεν δικαιούται η οποιαδήποτε κυβέρνηση υπηρεσιακού χαρακτήρα να αλλάξει το βέτο κατά των Σκοπίων, ότι δεν πρέπει δηλαδή η Ελλάδα να επιτρέψει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ όταν το κράτος αυτό συνεχίζει και όχι μόνον με την ονομασία του την προκλητική ανθελληνική πολιτική του. 
Πλην… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
Όταν την Δευτέρα το βράδυ 14 Μαΐου 2012, ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα γίνει μία τελευταία συνάντηση των πολιτικών κομμάτων, όχι με έκπληξη, άκουσα να ανακοινώνεται επίσημα ότι έχουν κληθεί όλα τα κόμματα εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η ανακοίνωση όχι μόνο για τον λόγο ότι είχαν θέσει συγκεκριμένο όρο – εκβιασμό, συγκεκριμένα κόμματα του μαρξιστικού χώρου για τη μη συμμετοχή μου, αλλά προπαντός γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί αυτό το καθεστώς απέναντι στους εθνικιστές και πόσο λίγο σέβεται αυτό το οποίο υποτίθεται ότι υπηρετεί, δηλαδή την ισονομία.
Το θέμα όμως, δεν ήμουν εγώ προσωπικά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να θέσουν σε πολιτική εξορία 440.992 Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι είχαν τιμήσει με την ψήφο τους το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα! Εκεί που αρχίζει ο Αληθινός Εθνικισμός, πέφτει κάθε προσωπείο της δήθεν δημοκρατικότητάς τους και αποκαλύπτεται το φρικτό πρόσωπο της πλουτοκρατίας ενός σάπιου συστήματος, το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας.
ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012 ΣΤΙΣ 15
Είχα υποσχεθεί στις ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις μου ότι το βράδυ της 6ης Μαΐου 2012, θα έλθει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για τους εχθρούς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Πράγμα το οποίο και έγινε! Οι τόνοι της λάσπης κατά του Κινήματός μας και οι βρώμικες προσωπικές επιθέσεις δεν βρήκαν ανταπόκριση και έτσι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε να κερδίζει το 7% του Ελληνικού Λαού!
Αυτό, όμως, το οποίο ακολούθησε από την Δευτέρα 7 Μαΐου 2012 μέχρι και σήμερα και σίγουρα θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες μέχρι τις εκλογές, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η συνέχιση ενός βρώμικου πολέμου και μάλιστα τώρα πλέον χωρίς προσχήματα. Ενός πολέμου που ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και έφτασε στο σημείο να έχουμε παρεμβάσεις μέχρι και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και παγκόσμιων σιωνιστικών οργανώσεων. Ακόμη με μία πρωτοφανή ενέργεια λογοκρισίας χωρίς προηγούμενο, μία αμερικάνικη εταιρεία, εκτελώντας προφανώς εντολές, μέσα σε μία ώρα κατήργησε παράνομα το μόνο ελεύθερο βήμα που διαθέταμε, την ηλεκτρονική μας σελίδα… Κανένας όμως από όλους αυτούς που παριστάνουν τους «ευαίσθητους» και τους υπέρμαχους της… ελευθερίας δεν είδαμε να παίρνει θέση στο ζήτημα. Βεβαίως, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν παραδίδει τα όπλα και ήδη βρίσκεται στο διαδίκτυο η νέα της ιστοσελίδα. Ο πόλεμος συνεχίζεται, λοιπόν, και καλούμεθα να δώσουμε το παρόν σε μία νέα μάχη, στην μάχη των εκλογών, οι οποίες έρχονται και στις οποίες πιστεύουν ότι με τον βρώμικο πόλεμό τους και τις απαγορεύσεις τους θα μας σταματήσουν! Δεν έχουν καταλάβει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αποτελεί ένα περιστασιακό φαινόμενο, αλλά την δύναμη της θελήσεως κάποιων ξεχωριστών Ανδρών και Γυναικών, που είναι αφιερωμένοι στην Ιδέα και επιπλέον αποτελεί η ύπαρξή της εθνική ανάγκη και επιταγή.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΛΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
Η απόδειξη ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε για να μείνει και δεν θα μπορέσουν να την σταματήσουν με την λάσπη και τις απαγορεύσεις είναι μια πολιτική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, με τον τίτλο «πως ψήφισαν οι Έλληνες στις 6 Μαΐου» και η οποία έδειχνε αναλυτικά τα ποιοτικά στοιχεία των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι αυτοί που μας τίμησαν με την ψήφο τους είναι κατηγορίες ανθρώπων αποφασισμένων, οι οποίοι θα παραμείνουν σε όλες τις περιπτώσεις στο πλευρό μας.
Η δε βρώμικη πολεμική του συστήματος και κυρίως των μεγάλων ΜΜΕ, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αμέσως μετά την μεγαλειώδη επιτυχία μας, έκανε πολύ κόσμο να θυμώσει και έτσι είναι αμέτρητοι αυτοί, οι οποίοι μας προσέγγισαν και μας είπαν πως απ’ όλα αυτά που έγιναν και ενώ δεν μας είχαν ψηφίσει στις 6 Μαΐου, στις προσεχείς εκλογές θα μας ψηφίσουν.
Ας έλθουμε όμως στην πολιτική έρευνα, στην οποία αναφερθήκαμε προηγουμένως και της οποίας τα στοιχεία είναι συντριπτικά εις ό,τι αφορά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έδωσαν ψήφο Τιμής στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μας ψήφισε το 10% των ανέργων και το 12% των φοιτητών, ενώ πήραμε 8% στους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και 9% στους ανθρώπους οι οποίοι είναι εργοδότες-αυτοαπασχολούμενοι. Πως νομίζουν ότι θα αλλάξουν με την λάσπη τους τα μυαλά σε ανθρώπους που έχουν χάσει την δουλειά τους, σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στον πυρήνα της οικονομικής δημιουργίας; Σε ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στα Πανεπιστήμια όπου επικρατεί η κόκκινη τρομοκρατία και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη Εθνική φωνή αντίστασης;
Τέλος δεν είναι τυχαίο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε μόλις 3% στους συνταξιούχους, στους οποίους η τρομοκρατία του συστήματος για χρεωκοπία εάν ψηφίσουν κόμματα κατά του Μνημονίου έπιασε.
Πριν περάσω στην συνέχεια του άρθρου σε άλλα στοιχεία της πολιτικής έρευνας της Public Issue θα θυμίσω ότι οι φυλλάδες και τα κανάλια έλεγαν ότι είμαστε ένα πολιτικό Κίνημα που έχει ανταπόκριση μόνο στις δοκιμαζόμενες από τους λαθρομετανάστες γειτονιές της Αθήνας, όμως, τα αποτελέσματα των εκλογών τους διέψευσαν κατηγορηματικά! Στον Ασπρόπυργο, στα Μέγαρα και όχι μόνον στον Αγ. Παντελεήμονα και στην Κυψέλη, στην Μάνη και στον δήμο Τανάγρας και τέλος εκεί όπου κτυπά η καρδιά της Ελλάδας στο Καστελόριζο τιμήθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τιμήθηκε ξεχωριστά με ποσοστά υψηλά.
Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που αραδιάζανε τόσα ψέματα προσπαθώντας με έναν ανείπωτο στρουθοκαμηλισμό να αποκρύψουν την ανερχόμενη δυναμική ενός πολιτικού Κινήματος;
Επίσης, κατέπεσε από την ίδια πολιτική έρευνα και ο μύθος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα, το οποίο πήρε τις ψήφους του σχεδόν αποκλειστικά από ψηφοφόρους του κόμματος Καρατζαφέρη. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την ψήφησαν και πρώην ψηφοφόροι της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.!
Ας έλθουμε, τώρα, στα στοιχεία εκείνα τα οποία αφορούν την ηλικία των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ, δηλαδή τα ποσοστά που παίρνει κατά ηλικία και τα οποία προκαλούν αληθινό τρόμο στο σύστημα. Στην ηλικία από 18 έως 24 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 14%. Στην ηλικία 25 – 34 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε 12% και στην ηλικία 35 – 44 11%. Είναι δηλαδή μία κυρίαρχη πολιτική δύναμη σχεδόν δεύτερη στην πραγματικότητα πολιτική δύναμη στις ηλικίες των νέων Ελλήνων. Στους δε νέους ψηφοφόρους, σε αυτούς δηλαδή απέκτησαν δικαίωμα ψήφου μετά το 2009, παίρνει το εξαιρετικά σημαντικό ποσοστό του 23%. Να γιατί μας φοβούνται!
Είμαστε η ΕΛΛΑΔΑ που έρχεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών