Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 22, 2012

ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΕΛΑΚΗΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!


ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ... ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ... Για να θυμούνται οι παλαιότεροι, αλλά πολύ περισσότερο για να μαθαίνουν οι νεότεροι ποιος ακριβώς ήταν και παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύουμε σήμερα ένα άρθρο του "Στόχου" με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου 2007, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο βουλευτή της Κουμουνδούρου -που κονόμησε όμως ελέω... Εθνικής- Γιώργο Χελάκη. Γράφαμε λοιπόν τότε: "Τη Δευτέρα 26/11/07 την πολυδιαφημισμένη εκπομπή του SUPER SPORT FM 94,6 "ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ" που λαμβάνει χώρα κάθε μέρα απο τις 15.00-17.00, δεν την έκανε ο γνωστός παραγωγός- διασκεδαστής, όπως δηλώνει και ο ίδιος, αλλά ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΑΚΗΣ. Είναι ο γνωστός Γιώργος Χελάκης, η φωνή του οποίου συντρόφεψε -έτσι για να μπούμε και στο πνεύμα- την επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 2004. 
Είναι ο κύριος με τα μούσια που η φάτσα του βρισκόταν σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή, σε κάθε εφημερίδα, ακόμα και στα περίπτερα δίπλα απο τα γλειφιτζούρια και τις σοκοφρέτες, με την διάσημη τότε παραγωγή "ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ"... Ο Γιώργος Χελάκης είναι αποτυχημένος υποψήφιος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποτυχημένος και στην τοπική αυτοδιοίκηση με την προσπάθειά του να εκλεγεί Δήμαρχος της Καλλιθέας. Στο δημόσιο βιο δηλαδή, είναι ένας άνθρωπος που οι ψηφοφόροι του κόμματός του δεν εμπιστεύονται για να τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο... Στο χρονικό διάστημα της εκπομπής μεταξύ 16.15 - 16.45 είπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να αποδείξει πόσο δίκιο έχει ο κόσμος που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που συμμετέχει ο συγκεκριμένος, τον μαυρίζει. 
Σε μήνυμα ακροατή που τον ρωτάει πως αισθάνεται που υψώθηκε η αλβανική σημαία σε ελληνικό σχολείο που τελούσε υπό κατάληψη στο Παγκράτι, ο Γιώργος απάντηση ότι "Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το να υψωθεί η αλβανική σημαία"! Μαζέψτε πάλι την εφημερίδα που μόλις έπεσε απο τα χέρια σας, γιατί έχουμε και συνέχεια. Μετά απο λογίδρια περί αδελφοσύνης των λαών κτλ κτλ και τις διαφημίσεις που παρεβλήθησαν για την εξασφάλιση του περιούσιου του Γιώργου, συνέχισε το χαριτόβρυτο νεοταξικό έργο του, απαντώντας σε μήνυμα ακροατή που τον προσκαλούσε να πιει καφέ στην Χειμάρρα. Ο γλαφυρός θολοκουλτουριάρης Γιώργος απάντησε πως "Δεν έχω πρόβλημα να επισκεφτώ την Χειμάρρα και να πιω καφέ όπως και να επισκεφτώ ολόκληρη την Αλβανία", με σαφές το υπονοούμενο..." stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών